Alla inlägg under maj 2009

Av Nilla - 6 maj 2009 21:08

Anneli:

Vår diskussion angående min eventuella bisexualitet får tas vid KOPieringsapparaten på COOP i COPenhagen, där vi skiter i COPyrighten. Vi får bota våra svinKOPPor med en KOPP kaffe, när vi KOPPlar våra sociologiska funderingar till den COPyrightskyddade KOPian. 


Eller så skiter vi i det.... ;)

Av Nilla - 6 maj 2009 11:48

Jag är så fruktansvärt uttråkad att jag håller på att dö.

Det är inte så att jag inte har nått att göra, för det har jag minsann.. Städa, dammsuga, tvätta, diska, skriva hemtenta, läsa kurslitteratur, skriva gekås-lista, bädda, damma, vattna blommor, skura spisen, skruva ihop mitt köksbord, göra iordning på uteplatsen och sist men inte minst behöver jag käka lunch innan skolan börjar kl 15. 


Vad gör jag då? Jo.. jag sitter och slappar och surfar på youtube, facebook och addictinggames.  Man kanske kan kalla det nån sorts kompensation eftersom jag var så duktig och sprang vårruset igår.Tiden var ju inte lysande, men samtidigt så sprang jag ju inte hela vägen. Bäst på ursäkter är man ju, men jag är helt enkelt för otränad för att orka springa 5 km. Har lixom aaaldrig sprungit.. Bara till bussen.. Och hur ofta åker jag buss? Ne, just det!! Dock sprang jag mer än jag trodde, och det var roligt. Sen att man springer över regementsområdet och det står en massa snygga militärer och vaktar och spanar gör ju faktiskt under för motivationen. Man vill ju inte bli klassad som slö, lixom.... :P

Dock ska jag förbättra tiden med minst 10 min till nästa år, eller att jag springer hela vägen. Det som blir lättast.. hahaha!! 


Nu ska jag fortsätta att inte göra nått.. Kanske ta fram mat till ikväll.. 

Over and out!

Av Nilla - 5 maj 2009 11:10

Halvt ifylld todo-lista.. 


Begravning [X]

Jobba [X]

Tentaplugga [X]

Skriva tenta [X]

Piercing [X]

Skriva hemtenta [X]

Vårruset [ ]

Lämna in hemtenta [ ]

Sjukgymnasten [ ]

Gekås [ ]

Köpa biljetter till Spexet [ ]

Jobba [ ]

Gå på spexet [ ]

Hallandsloppet [ ]


10 000 saker att göra.. Iallafall känns det så.. Men det är ändå rätt strukturerat.. Det enda som jag har som hänger över mig är hemtentan, men den fick jag reda på nu är inte inlämning förren den 20:e. Och jag som trodde det var imorgon! Hysteriskt skönt! :D

ikväll är det iallafall vårruset. Hoppas att det inte regnar då. För första gången på en månad så regnar det. självklart när man ska vara ute oxå. Jävla skitvärld.


Var iallafall i Hässelholm igår och piercade mig. Vet inte om jag vågar skriva det här egentligen. Mamma kommer få frispel när hon får reda på det. Hon tycker sånt är så fuult! Tycker jag iofs oxå att det kan vara, iallafall i ansiktet. Men min sitter i naveln. :D

Gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde att det skulle göra. Och det var ju rätt så tur. Men jag kan ju inte rekomendera att rida 5 timmar efter man har gjort en.. Speciellt inte med säkerhetsväst. Och speciellt inte hoppa ~80 cm höga hinder. Men det som inte dödar härdar. Och på tal om det ska jag gå och diska nu. Har disk sen i fredags.. och den försvinner ju inte av sig själv, direkt...


Over and out!



Av Nilla - 2 maj 2009 12:02

Lite av min livsuppgift är att humorallmänbilda det svenska (korkade) folket. Därför publicerar jag nu en fruktansvärt bra sketch med Varan-tv. Uppskattar man inte detta är man sjuk i huvudet. Så det så!


Håll till godo!



Av Nilla - 1 maj 2009 14:53

Hur mycket basdunk ska man behöva stå ut med? Jag blir så jäääävla förbannad på den där jävla turken, eller vad fan det nu är som bor i GRANNHUSET (!!!!) och spelar så hög musik att JAG hör precis vilken låt han spelar. ska tillägga att han inte har nån balkongdörr eller nått öppet och inte jag heller. Vilket dum jävla människa gör så?! Igårkväll var minsann lika dant. Hur fan kan de som bor i samma hus stå ut med skiten?? Helt jääävla otroligt!!

Bara för att man gillar musik betyder inte det att resten av världen gör det. Speciellt inte när han har en bas som kan spränga mont everest och volym så de i thailand hör det. För fan, om man måste ha det så högt för att höra kan man väl för fan skaffa hörapparat!!! IDIOT!!!


Saken blir inte bättre av att jag har sovit dåligt den senaste veckan, haft 7000 saker att göra varje dag, har jobbat sen 7 imorse och att jag har tenta imorgon. Gör jag inte mig skyldig till mord idag sån är det en jääävla tur, det kan jag tala om! 

TURKJÄVEL!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards