Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Nilla - 17 maj 2009 10:12

Har inte så mkt att tillägga i bloggen idag. Eller jo, egentligen har jag ju det.. men jag pallar verkligen inte.

Har dock haft en jättetrevlig helg, trots jobb, trötthet och lite melankoli. Dock syns en ljusning på världshelvetet... ;)


Igår var jag hos Anneli på kvällen och kollade på schlagern och käkade tacos. Mycket trevligt. Och Grattis Norge, än en gång. Bra låt, och ärligt talat så skiter jag att Marlene kom dåligt. Vi vet att låten är bra, och det känns faktiskt lite som vår seger oxå, eftersom vi trots allt sitter ihop med landet. 

Vi hade iallafall asroligt igår. Trötta som as hade vi riktigt sjuk humor. Exempelvis skrattade vi oss igenom hela frankrikes bidrag... Och att Shirley Clamp (kylklampen) var så rolig visste jag ärligt talat inte... 

Om Norges Alexander vid poängutdelandet: "Oj, han är så glad. Han måste sitta ner och dricka lite vatten. Han är ju så ung." 

WTF?!


well well.. Nästa år blir det Oslo, så det är väl bara att börja spara pengar redan nu. HAde varit kul att åka dit då. :D 


Idag ska jag diska, dammsuga, handla, bädda sängen (ojojoj), spela lego batman, laga mat, skicka in hemtentan, tanka nån bra film och eventuellt ut och springa.. annars springer jag imorgon istället om jag inte pallar idag. Vill typ träna på tisdag, men det går nog inte... Iallafall vet jag vad jag kan göra nu om alla andra planer för tisdag skiter sig.. a), antingen gå och dränka mig, eller b) tröst äta chips och cola och sen träna på friskis. ;)


Btw.. I hate man utd. Fuck!!!!!!!


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards