Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Nilla - 31 maj 2009 12:21

Ibland är det bra att vänner förbarmar sig över en.. Var fruktansvärt ledsen igår, men efter att jag släpade ut/han släpade med mig ut på öl och bio mådde jag massa bättre. Behöver någon som verkligen visar att han eller hon bryr sig. Nån som kan få mig att skratta några timmar, och ta mig från verkligheten. Vet var den personen finns... och det är en han... och det vet han med.. (inte att han är en han, eller jo, men att han finns..)


Såg Änglar och Demoner. Var helt ok, men lite långdragen. Bättre än förväntat, men mycket symbolik som var tradig. Man fick heller inte samma känsla som man fick i boken, iofs inte ofta man får det när man ser en filmatisering såhär...


Sen bar det iallafall iväg till Kåren med Leo, Sarah, Thomas, Stefan och Tobbe. (2 andra smurfar var oxå med i vårt sällskap). Träffade andra folk på kåren med. det var trevligt. Drack heller inte så mkt. en öl och en cider typ.. men det räckte.. ;) Dansade även en hel den med Leo och Sarah. Det var trevligt, men satans va bimbos och brats det ska vara då!!! Och sen fattar inte jag en grej: Varför får alla fula killar och tjejer ragg, medan vi snyggingar får stå och skämmas i ett hörn? Är vi way out of their league? Tåls fan att fundera på.


Nu ska jag strax iväg till donken och käka fyllemat. Sen blir det stranden. :D Sola, sola, sola!! :D 

Imorgon blir det verkligen fullt upp. Jobb, sjukgymnast, stallet och besök. -suck- Blir matt bara att tänka på det.. Men belöningen kommer ju på kvällen.. ;)

Pöss!

Ovido - Quiz & Flashcards