Alla inlägg den 20 maj 2009

Av Nilla - 20 maj 2009 17:27

Det är faktiskt rätt sjukt vilka insikter man kan komma till när man står och diskar. Genom att gnugga med den där jävla svampen och sen skölja av skummet kan man nog fan lösa alla världsproblem. Snacka om meditation!


Har kommit fram till att jag inte litar på folk. Alls. Överhuvudtaget. Någonsin! Verkligen aldrig. eller.. snarare.. Jag litar inte på killar/män/gossar/whatever you call it. Vilket egentligen är jävligt synd. Men å andra sidan är det aldrig någon från det manliga könet som har gjort någonting så att jag kan lita på dom. Inte någonsin, överhuvudtaget! Svin allihopa. (inte första kärleken kanske, men hur bra slutade egentligen det? nä, just det!)


Har kommit i en sorts kris tror jag. De flesta jag känner har en partner sen lång tid tillbaka. Båda mina syrror hittade sina respektive innan 20 års ålder. Själv bor jag ensam, lever på studielån och har typ 2-3 kompisar som hör av sig någorlunda ofta. Tror att jag har gett upp hopp om att få en bra man att gifta mig med. Verkar lixom inte finnas...

"För lång eller kort eller smal eller tjock..." (V. Maggio)


Nä. har seriösa funderingar på att köpa mig en vovve. Eller helt enkelt skita i alltihopa. Älskar att plugga, men samtidigt är jag så jävla trött på det. Hade varit hur härligt som helst och bara skita i allt och dra utomlands i typ ett år. Ragga på snygga italienare (finns sånna?)... 


Nä.. disken kallar igen. I fucking hate it. 

Och det värsta mitt i all jävla skit, vet ni vad det är? 

Jag har valt det själv.

Vilket jääävla miffo man är.

Fuck!


Av Nilla - 20 maj 2009 11:32

Jag är helt slut på energi. Helt jävla uttråkad.

Pallar inte ens käka frukost. HAr sovit 12 timmar, men enda anledningen till att jag gick upp var för att det var tradigt att ligga i sängen längre. 


Hade kunnat diska, tvätta, bädda sängen, panta flaskor, ut och springa, gå till skolan etc. Men jag pallar fan inte. Inte ens att sätta på ps2 och spela Lego Batman kan locka mig. Fatta drygt!


Är väl å andra sidan van att alltid ha 10 000 saker att göra och sådär. Nu när jag inte har det längre så blir man väl en aning uttråkad. Att göra saker för att man måste är ju egetligen bättre än att det finns en valmöjlighet. Dock är disken ett valmöjligt måste. Om jag inte diskar finns inga rena tallrikar och jag har ingenting att äta på. :P


Nää.. det är sånna här dagar man skulle haft en hund att leka med. Eller en häst att åka till. eller kanske bara en kompis.. eller.. nää.. Det räcker med tv:n, jag är inte kräsen. ;)


ja jisses.. inte ens bloggen är inspirerande.. 

vet iallafall att jag ska rösta på vänstern i eu-valet.. om jag bryr mig om att rösta, vill säga...

Over and out!

Ovido - Quiz & Flashcards