Alla inlägg under maj 2009

Av Nilla - 27 maj 2009 14:27

På tal om Renault's nya reklam om att man får 10.000 för sin 10 år gamla bil:

"Bilprovning är kommunistförmynderi, säger han sur och tvär..."- Doktor Kosmos (totalt hjärnstillestånd angående vilken låt, med det kommer väl sen...)


Förövrigt är det världens myyysigaste åskväder ute! :D -njuta-


Har ni åskledare?

-Nej, men vi har blixtlås!


Pöss!

 

Av Nilla - 27 maj 2009 13:19

Ärligt talat hade jag gärna hoppat över denna dagen. Jävla fittdag.

Vaknde och hade en sån fruktanvärd migrän, men det gick ju inte att ligga kvar i sängen eftersom jag skulle till sjukgymnasten. Så det var bara att bita i det sura äpplet och gå upp. Var som en zombie... Tvingade i mig frukost och 2 ipren sen körde jag till sjukgymnasten. Väl där gjorde jag en massa konstiga övningar som gjorde asont i nacken. Blir ju fan aldrig bra!!

Sen körde jag hem till päronen för att läsa tidningen. Vad upptäcker jag då? Jo, ljuddämparen på bilen har gått sönder. WTF?!?!

Läste tidningen, läste mitt lönebesked (fick 1400 i lön!! :D) sen åkte jag till tandläkaren. Och jisses... Vilken totalångest bara man ser byggnaden. Usch! Fixade iallafall till framtanden, och det tog typ bara 20 min eller nått. snabbt och lätt färdigbrett..

Sen åkte jag till hfab för att fråga lite om tapeter.. visade sig att jag bara kan köpta tapeter med de som de har avtal med, vilket är förståligt.. Dock blir det ju lite dyrare och sådär.. Kommer kosta nästan 5000 att tapetsera och måla i mitt vardagsrum (eller vad man ska kalla det) och hallen. Och det är om pappa gör det. SJUKT!!!

Sen knatade jag bort till Lenas kebab och köpte mat. Fasligt gott! :D 

Men tyvärr straffar gud vissa med det samma... för nu har jag sån huvudvärk att jag knappt kan röra mig eller se. Att bara skriva detta är en pärs... SÅ länge ögonen är fokuserade på samma punkt fungerar det, men så fort jag ska titta på nått annat, ex ta blicken från skärmen till tangentbordet är det som om nån sticker in en gaffel i tinningen på mig. Frukstansvärt mysigt. Not.


Förövrigt börjar jag fundera på om alla runt mig är så ärliga som jag tror att de är...


Over and out!

Av Nilla - 26 maj 2009 14:26

Dagen började med en sjuhelvetes migrän, och den har banne mig inte släppt än. Var dock tvungen att släpa mig ur sängen klockan 8 för att jag skulle till skolan, men det var ärligt talat som om nån hade slagit mig i huvudet med en träklubba. Har sällan varit så jävla trött.

Skolan klarades dock av innan kl 12, vilket var väldigt bra. Men med mig vid tangentbordet och en powerking vid min sida så går det minsann undan. Finns inte mkt som är så pass effektivt. :P


Så nu väntar jag mest på att tiden ska gå. efter 4 timmars spelande av the sims har man tröttnat lite. En mindre omöjlighet att behålla alla vännerna och att få pengarna att räcka till (nej, jag vägrar fuska). Det är ärligt talat på tok för likt det riktiga livet.. uuuh! Dock har min Miranda gått och gift sig med npc:n Jonas och deras första barn är på väg. Jonas har sen tidigare en dotter med en annan brud, men skilde sig för Mirandas skull. Hur gulligt som helst, och snygg är han oxå! :D


Dock känns mitt egna liv irl rätt torftigt just nu. Anneli har tenta imorgon, och sen var den vänskapslistan slut. hahaha! Tragisk man är! Det värsta med alla jag känner nu är att de typ har gått in i nått konstant pms/surfitta-mode. Alla är så satans sura och stolta och herre jisses. Blir fanimej helt trött!  Varför inte chilla lite och ta saker med en klackspark? Nej.. Här ska man bli sur och förbannad och säga upp kontakten så fort nån säger nått som verkligen stämmer (även om det är hemskt) om famil, andra vänner, personens beteende, husdjur och fan och hans mormor! FÖR I HELVETE! VÄX UPP!!!


Nä. Ni kan fan dra åt helvete hela högen. Utom typ Anneli, Heidi, Alexandra och Razz... (och alla andra som INTE känner igen sig i beskrivningen ovan...) Fuck you, you fucking fuck!!!


Btw... Dagens roligaste citat kommer från veckans Medium. Sagt av Bridgette när Ariel bestämmer att ingen av småsyskonen (11 och typ 5 år) får sitta i passagerarsätet:

"Who died and made you the queen of Carville?!"


Over and out!


Av Nilla - 25 maj 2009 21:22

Har en vag känsla av att jag måste gå ut med en sak officiellt. Jag är inte riktigt som jag brukar längre. Snarare helt uppåt väggarna. Inte så att det är nått farligt, snarare tvärt om. Är nog framförallt jättebra.

What's the deal, då?


Jo... Jag har gått och blivit.. (trummvirvel).. simsberoende. Igen! Spelade bara i knappt 2 timmar innan idag, men redan börjar jag tänka på sims vis... Exempelvis diska medans man lagar mat för att vara mer effektiv, och duscha innan man går och lägger sig för att spara tid på morgonen så att man hinner äta frukost. Det värsta är att allting måste stå vinkelrät och man tänker på sina sysslor som i små fyrkanter längst upp till vänster. Dessutom städar man inte toaletten, diskar, bäddar sängen eller liknande utan tillsägelse från ovan. 


JAg behöver ärligt talat hjälp. Detta kan bara sluta på ett sätt. Torken.

UUHH!!!


Shingeschule!

Av Nilla - 25 maj 2009 11:03

Holy macaroni..

Här sitter man på morronkvisten och käkar frukost. Och vad händer då? Det absolut värsta i hela mänsklighetens historia. (nej, varken förintelse, Bush eller Reinfeldt...) Min lagade framtand bestämmer sig för att bråka som fan och helt enkelt inte vara lagad längre. 

OCH JAG SOM HATAR TANDLÄKARE!!!!!

 Grejjen är att jag inte tror att jag kan gå med skiten längre (sen började dumma sig för ett par veckor sen), så jag är alltså tvungen att göra det jag tycker är absolut det hemskaste som finns, nämligen gå till tandläkaren. Dock kostar det ingenting för jag har nån sorts tandvårdsförsäkring elelr vad det nu är, och jag vet att de inte ska borra eller dra ut varenda tandjävel i käften, men fy faaaan va hemskt det är iallafall!

Ska dit på onsdag, direkt efter sjukgymnasten. Och jag som tänkte att jag skulle få en lugn dag... Icke! Får väl passa på att ringa folksam, gå till hfab, och alla andra 100 ärendena jag har att uträtta.


Idag ska ja iallafall vänta på att denna tradiga veckan ska gå. Ibland känns det iofs lättare att veta att man inte kan ses på en vecka, än att typ säga, ja, men vi får se. Då går man ju och hoppas. Och jag hatar att bli besviken!

Imorgon ska jag iallafall vara i skolan typ hela dagen, tror jag.. Sen på torsdag ska vi ha seminarie. Sen är jag ledig. Till och med den 14 juni.. Sen börjar sommarjobbet. Undrar lite när skattepengarna ska besluta sig för att trilla in...

Har allvarliga funderingar på att ta en sista minuten i augusti. Antingen själv, men hemskt gärna med sällskap. 


Förövrigt kan det tänkas att jag är kär... (Sås. nu fick du med synas!)


Over and out!

Av Nilla - 24 maj 2009 20:21

Två dagars avbrott från bloggen. Ni måste tro att jag blivit knivmördad eller nått. :P

Kan tala om att det har jag inte, dock har jag inte haft tid att blogga.

I fredagskväll var jag på bio. Såg Wolverine. Kanske inte den bästa filmen ever, och inte den mest välgjorda.. Men 2 timmar med att kolla på Wolverines fina armar var fan inte fel. :D

Igår belv det heller inte mkt nytta gjord. Var dock på rusta och såg ett par utsnygga tapeter som jag vill ha. Inte tokdyra heller, bara lite. Däremot kommer pappa säkert ha ett helvete med att sätta upp skiten. ;)

Igår vad jag även hos mamma och pappa och käkade och sen kollade vi på Henrik Schyfferst show som gick på svt. Ibland älskar man statlig tv, och det är under de tillfällena de gör sjukt coola grejer, typ sänder direkt från nått sånt där. Ibland skäms man över att man inte betalar tv-licensen, men det går över ganska fort... :P


Idag har jag varit med päronen i gbg och hälsat på släkten. Kan låta träigt, men det var helt ok. Dock är det sjukt drygt att ååååka bil ända dit, och ååååka bil ända hem. Men ärligt talat. Jag är så satans trött på att bara sitta hemma och ingenting göra, så jag gör nog snart vad som helst för att bara få lite sällskap. Ska nog hämta misen imorron så att jag har henne att prata med iallafall. (Jag kommer sluta som en ensam 40-åring med 32 katter... och jag tål inte ens katter...)


HAr kommit på att jag har alldeles för få kompisar som bor i närheten. Har varit alldeles för bortskämd med det innan tror jag. Finns faktiskt inget bättre än att man bara kan ringa nån och ta en promenad i kvällsolen. Man vill ju inte gärna göra det själv, och speciellt inte med tanke på att de har varit TVÅ (!!!) väpnade rån här på andersberg de senaste dagarna. Ett var väl i onsdags, tror ja.. och ett idag, i eftermiddags. Helt fucking jävla sinnessjukt ju!! Och att råna videomix och Lidl?? Vad är det med dagens ungdom? Jävla korkat. Åk ut till söndrum och bryt er in i villorna som är där, så har man iallafall en chans att bli rik!


Jaa.. vad finns det mer att säga.. Tydligen ingenting. Har kommit fram till att jag känner mig rätt ensam, men jag vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt. Det är väl ok när man har saker att göra och ta itu med, men när man sitter och inte har ett dugg att hitta på så suger det stenhårt. Förmodligen därför jag har så dyr telefonräkning, skickar ju sms stup i kvarten till alla som INTE är online på msn. Satans otyg!


Lyssnade förövrigt på en massa musik på vägen hem från gbg. Sånt får en ibland att känna sig extra ensam, speciellt låtar som handlar om "special love" och dumpningar och bla bla bla. blir ju helt depressiv ju!

Nä.. jag har nästan 100 ankor, och ändå känner jag mig ensam. Kan man köpa sig en man och ha i vitrinskåpet och titta på? Typ Johnny Depp? ;) Hade varit utomordentligt trevligt.


Over and out!

Av Nilla - 22 maj 2009 12:29

Jaa... blir lite urvattnat idag eftersom jag skrev så mkt igår.

Avslutade gårdagen med att hinka i mig en flaska vin och mysa till sex and the city. Sällan har jag haft det så kul kan jag tala om. Alkohol och sex i en oslagbar kombination. :D


Just nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå. Borde kanske klä på mig oxå... ;)


Annars vet jag inte direkt vad som är nytt. HAlvkasst väder idag, vilket är tråkigt. Jag hade ju sett fram emot att gå en promenad på stranden. jeje. Jag överlever väl det med...


Btw. Väpnat rån på andersberg igår. I förrgår förmodligen (som jag tolkade det iallafall) mishandel eller olaga hot (2 poliser stod och snackade med en snubbe utanför mitt). Sen jag flyttade hit har det varit ca 5 våldtäkter, inbrott, oräknerliga misshandelsfall, dubbelmord etc. Det som jag tycker är det knasigaste med detta är att man inte alls märker av det när man är ute och promenixar i området. Det är precis som att alla håller sig inne när det är mörkt, eftersom man vet vad som kan hända. Eller så håller de mig utanför för att jag är svensk. Ingen aning. TRagiska livsöden finns det här iallafall. Men det är kanske så det blir när 4000 pers ska bo på ett område som tar 10 min att gå igenom... 


Nuff said.

Over and out!

Av Nilla - 21 maj 2009 20:33

Jaha...Och vad ska jag göra nu då? 

Jag har diskat, bäddat sängen, tvätt i maskinen och till och med möblerat om ankorna. 

Kontrollräknade dom.. 78 stycken, plus ca 10 st i en burk. Orkade inte öppna den, men jag tror det är runt 10 i den. Nu tar de upp 3 fulla hyllor i min billybokhylla, (80 cm). Alltså nästan 2,5 meter anka. Det ni! :D


Egentligen kanske man inte borde ta hem en "första dejt" hem till mig. När folk får se mina ankor säger alla typ samma sak: "Ja, du skojade ju inte om ankorna!"  - Nä.. sa jag det eller?! Nöt!


Iallafall så finns det en hel drös med ankor på internet och på lagerhaus som jag inte har. Dock är man ju fattig student, så om ingen ger mig  ankorna (vilket jag blir hur glad som helst för, i promise!) så blir det nog inga nya ankor på ett tag framöver. Dock hade jag verkligen behövt tömma en hylla till i bokhyllan för att få plats med fler... Men man bor ju i en etta, tyvärr.. Får hitta en rik man att gifta mig med. Då kan ankorna få ett helt rum för sig själva. :D


Funderar på att korka upp en flaska vin och glo på sex and the city. Ladda inför morgondagen. ;) 

Kan ju oxå tala om att jag har klarat Lego Batman (nej, inte 100%, men spelat och klarat alla bossarna), och jag blev så förbannad på korkade legogubbar att jag helt tappade lusten på att spela Indiana. Dock har jag fått en sjuk sims-abstinens. men eftersom mina spel fortfarande ligger hemma hos mamma är det ett no can do. Får väl se fram emot the sims 3 som släpps den 4:e. Tur att jag har 10 dagar att hitta ett tidsfördriv på. ;)


 Nä...sex and the city och vin var det. Fy faan va härligt! :D

Ovido - Quiz & Flashcards