Alla inlägg under maj 2009

Av Nilla - 14 maj 2009 10:36

OJ!

Ibland hänger det på håret.. Det berömda f*tt-håret. Godkänt på tentan fick jag, men inte med en endaste marginal.  Jävligt skönt dock att jag inte behöver skriva om den.

Var i skolan och skrev klart ett grupparbete oxå. så nu har jag bara den där jääävla hemtentan kvar att göra, och sen är skolan mer eller mindre slut för denna terminen. Saknar sociologin som fan, så jag kommer inte direkt sörja... 


well.. Idag borde jag då som sagt skriva hemtentan för att kunna skicka in den innan helgen. Dock tror jag inte att det tar så lång tid, men tidsoptimist som man är så tar det väl 2 dar att få klart den. Bara man kommer in i ett flow så brukar det dock lösa sig. 

Sen måste jag diska och lite sådär oxå. Sjukt jobbigt att komma hem efter en hel dag på jobbet och ställa sig och diska det första man gör. Usch! 


meeen.. jag börjar nog med att läsa tidningen. :P

Hejs!

Av Nilla - 13 maj 2009 17:47

Ibland har saker en förmåga att lösa sig kalasbra, utan större ansträngningar. Idag verka det ha blivit en sån dag. Men det var då faan på tiden, kan jag ju säga!

Det mesta rullar lixom på. och jag har kommit på hur otroligt skönt det är att vara helt självständig och bara kunna skita i hela världen. Äta lunch kl 4, plugga kl 1 på natten, sitta på msn dygnet runt, bjuda hem kompisar oavsett veckodag, kunna vara bortbjuden hos andra oavsett veckodag, dricka cola till frukost, spela hög musik och sjunga falskt till, spela singstar utan inslag av alkohol, vika tvätt mitt inatten, sova när man vill, gå upp när man vill, inte behöva prata med nån när man är som mest förbannad på mänskligheten. Nått som hör till saken är ju faktiskt att jag har gjort allt detta den senaste veckan. Säger nog rätt mycket om min livsstil som student.. ;)


Sist men absolut inte minst ska jag även tala om att jag fick GODKÄNT på tentan! :D:D:D:D
Det ska fanimej firas! Hur vet jag inte.. Förlag?

Kanske släcka ner lyset, tända några stearinljus, strö rosenblad över hela sängen, tända rökelse, hälla upp ett stort glas vin.... (you know where this is going!) 


Over and out!

Av Nilla - 13 maj 2009 10:55

Usch. Ibland är man, som jag skrev igår, osynligt effektiv. Hur mkt man än jobbar undan, har man ändå sjukt mycket kvar att göra.


Idag ska jag skriva hemtenta. Men jag är verkligen inte sugen på det. Kan komma på minst 10 andra saker som jag hellre gör, exempelvis städa toaletten med tandborste. (ja, det är den nivån det ligger på idag..)


Har varit hos sjukgymnasten nu på morronen. Hon tyckte som vanligt att det mesta är bra.. Och det är det kanske oxå.. Problemen jag har kanske har kommit av att jag har varit för stel efter jag flög av, och inte själva avrammlingen. Men oavsett är jag på bättringsvägen nu. och det är skönt. :D


Hade egentligen planer för dagen, men dom sket sig. Jävligt tråkigt. Hysteriskt tråkigt. Och värre blir det när jag är tvingad att skriva hemtenta. USCH!!!!

Imorgon ska jag göra grupparbete i skolan. (HEJA!!!) och sen eventuellt fortsätta på hemtentan..PÅ fredag är det jobb hela dagen. Gött med pengar. Sen på kvällen väntar nått annat.. Vad, talar jag inte om här. ;) mohahahaw!!!


Well well... Igår var jag hemma hos Linda. Vi kollade på schlagern och åt jättegod mat som hon hade lagat. Blir helt imponerad av hennes husliga kunskaper. Själv anser jag inte att jag kan steka fiskpinnar ens. (Brödrosten brukar ju funka...?)

Iallafall var det roligt att Malena gick vidare. Och oavsett hur det går så måste jag medge att hennes låt var den bästa av alla bidrag vi kunde skicka. Så kommer hon sist så betyder det bara att europa är dumma i huvudet! Så enkelt är det. :D


ÅÅhååå! NU fick jag sms. Wonder from who..? ;)

Pöss!

Av Nilla - 12 maj 2009 17:38

Jag blir så jävla less på skitsnack, idioter och sist men inte minst folk som är helt jävla dumma i huvudet. 

Jag är så satans förbannad på att ingen fattar nånting, utan att alla bara köper en sanning.


Jag lägger ner nu. Jag får ha hur jävla mkt ångest jag vill över detta. Orkar inte bry mig! Han och alla andra kan dra åt helvete! Oavsett vad är det jag som går segrande ur detta, eftersom jag inte vill bli utnyttjad, psykiskt misshandlad eller nertryckt mer. 

Dra åt helvete!!



Förresten flyger fjärilar i magen. Dom är rosa. Men ni kan dra åt helvete i allafall! Kan fan inte skada!

Fuck off!

Av Nilla - 12 maj 2009 14:22

Ibland spelar det ingen roll hur effektiv man är, ingenting fungerar iallafall. Besviken man blir sånna här dagar. Usch!


Aja.. man får väl se det från den ljusa sidan. Jag kan skriva hemtentan och städa imorgon kanske. Men vette faan om jag kommer palla det. Så satans jävla störigt. Blir så sjukt besviken. Vilken jävla nolla man är. AAAAAAAAHH!!!

Ska minsann tröstäta djungelvrål och glo på house bara för det. Dock hade jag verkligen behövt diska, men nu har jag verkligen ingenting som motiverar mig. Trött man blir.


All energi försvann nu. Det är hemskt. men har man inget att se fram emot så skitsamma, helt enkelt. Får väl skriva min jävla hemtenta och spy galla över den jävla engelska boken istället för att göra nått roligare. Ibland hatar jag min verklighet. 


Om man skulle ta och gömma sig under sängen, kanske?


Nää.. Ibland hinner verkligheten ikapp. Gud straffar vissa med detsamma. Man kan ju inte segla runt på moln i all evighet kanske. 


Fuck!

Av Nilla - 11 maj 2009 12:17

I feel like singing. :D


Oj.. glad idag minsann. Trots ryggont, illamående, pms och allmän uttråkning.  Winamp på högsta volym med den bästa musiken ever. Jag sjungandes och dansandes runt i soffan. Just nu känns det inte som att det finns ett beskymmer i världen... Inget som jag inte kan klara av iallafall. 


Apelsinjuice är asgott och nilla är glad. Folk måste trott att jag var helt knasig idag när jag var och handlade. Virrade omkring och smålog för mig själv. Ibland kan livet te sig underbart. 


Drömmen idag hade faktiskt varit att man var på dejt med nån (...) i det fiiina vädret och äta glass och bara mysa och vara kär...

"Its a new dawn, its a new day, its a new life..." - Jepp. Precis så som det är. Rock til you die.. or something..


Ingen struktur alls... men det är väl ungefär så jag känner mig förtillfället. Ingen struktur och 10 000 tankar som virvlar omkring. Och en och annan fjäril i magen. Är det vårkänslor eller har jag vinterkräksjukan? 


AAAAAAAHHHHH!!!! Heidi och Anneli. I need you! (and this is more fun than what i told you the last time! :D)


Kick ass!!!

Av Nilla - 11 maj 2009 09:51

Dm två mest hektiska veckorna på väldigt länge är till ända. Känns som om tiden har gått rätt fort, men samtidigt känns tRisses begravning så avlägsen. Vill inte tänka på det, men ibland kan man inte låta bli. Vågar dock inte lyssna på låten "Therese" med risken för att jag aldrig kan sluta gråta.

Och lite så känns det faktiskt allmänt oxå...


Var på ett jättekonstigt humör igår på morgonen. Ville typ bara lägga mig ner och dö. Men saker har ju en förmåga att ändra sig, och det är väl tur kanske... 


Har väl egentligen ingenting vettigt att skriva, mer än att hjärnan snart kokar över av alla tankar. Psykolog finnes? 

Nä. man är bra sjuk i huvudet, det må jag säga... 


Ska ta och skriva nått vettigare ikväll, men nu är det frukost som gäller. Och sen ska jag åka och handla. Har fan ingenting hemma... Men det är sjuuukt tråkigt att handla själv. Aja... Whatever.


Pösshaj!

Av Nilla - 9 maj 2009 10:32

Tralalaa..

JObbade igår. VAr faktiskt trevligt. Dock betydde det en sjukt tidig morgon. Och en sen kväll på det var inte jättebra kanske. SKulle egentligen cyklat hallandsloppet idag, men med denna blåsten som är, plus att jag behövde sova så sket jag i det. Ska hem till mamma sen och käka och leka med Melvin istället.


Well. Jag och Anneli och Linda var på spexet igår. Det var ju klart sämre än en del andra år, men helt okej ändå. Hade sina ljusa stunder... Men det är tråkigt att det är en så stor genomströmning på skådespelarna, blir nästan bara sämre kvalité på spexet på grund av det. För nårra år sen var det typ samma crew i 2 år irad. Sånt blir ju roligt. Men det är alltid kul att komma ut och träffa folk, och spana och störa sig. ;)


Hemtentan är inte gjord än. Och jag gör väl den nästa vecka antar jag. Har massor av tid då. (ngt säger mig att jag inte alls kommer göra den då...)


Måste diska idag oxå, och slänga in en maskin tvätt. Sen måste jag duscha oxå innan jag åker til mamma. Sen är jag lite fundersam på om man överlever att tala om för henne om piercingen. Kanske borde skriva ett testamente innan. ;)

Ikväll ska Anneli komma hit iallafall. Hoppas inte att hon blivit mer sjuk bara. Vi ska göra nått som inte kostar pengar... Frågan är vad... Men det löser väl sig, tror jag. :P


Btw kan jag rekommendera ett spel (om jag inte har gjort det innan).  Pandemic 2, heter det. Det går ut på att man ska utrota mänskligheten med hjälp av virus, bakterie eller parasit. Assvårt men jättekul! Dessutom blir det inte tråkigare av att man klarar av det, utan snarare mer spännande. :P Upp till kamp alltså, förresten klarade jag spelet på 5:e omgången. ;)


Over and out!


Ovido - Quiz & Flashcards