Alla inlägg under juni 2009

Av Nilla - 15 juni 2009 22:50

Idag är det officiellt sommar. Anledningen till det är att idag var det första dagen på sommarjobbet. Tyvärr blir man royaly fucked varje gång man kommer dit, alltid är det nått som ska krångla satan! Men i det stora hela var det mesta smidigt och bra tror jag. Men det märks att man inte är där så ofta. Hatar att svara i telefon, för jag hatar att inte kunna svara på frågor folk ställer.


Har även varit hos sjukgymnasten idag. Känns nästan som om hon blir lite less på mig, men va fan ska jag göra när det gör ont, lixom... Speciellt när det är så diffust som det är oxå... Men igår kväll hade jag så satans ont. Helt jävla sinnessjukt. Hur jag än låg, satt eller stod så höll jag på att dö. Och om ingenting hjälper, man är trött som fan och man absolut inte kan somna fast man måste vandrar tankarna lätt iväg... Fy fan va jag hatar att ha ont. Pallar seriöst nog inte länge till. Amputera nacken borde vara ett alternativ...


Jaja.. Trött som en överkörd grävling och ont i magen har jag. Dock får jag skylla mig själv som inte har varit hemma i helgen (trötthet) och att jag har ätit potatis (magont). Att man aldrig lär sig?!

Dock är jag ju ung, så jag borde ju orka... Men fy. Kommer nog aldrig bli 80 år gammal, vette fan om jag ens vill bli det... Om jag är såhär trött och sleten nu, hur faan ska det bli sen?!


Imorgon är planen att jag ska ta en joggingtur i skogen på förmiddagen, sen komma hem och diska, städa, laga mat. Hade en halv fundering på att putsa fönstrena oxå, men det får jag lägga på hyllan. Hinns inte med. Ska jobba imorgon oxå, 16-21. Blir nog bra med det...


Over and out

Av Nilla - 14 juni 2009 22:38

Jag är fortfarande i fiendeland idag. Ska ta mig samman och åka hem imorgon förmiddag.

Blir till att åka direkt till sjukgymnasten och sen hem och käka och sen dra till jobbet. Ska jobba till 22 imorgon om jag inte minns helt fel. Är ändå rätt ok. Pengar är ju alltid bra att få. :P


Idag har jag (vi) iallafall tagit en lång promenad i skogen, sen var vi på cruising i en Ford Skyliner -59. Fan, om Milla hade sett den hade hon fått totalt kåtslag. Bilen, Cadillacen, vi åkte i på studentbalen är ingenting mot denna. -love- 

Sen har vi  inte gjort mkt vettigt..

Igår räknade vi förresten ut hur stor yt-area The Deathstar II hade... ca 25 milj. ha. Ungefär lite större än hälften av Sveriges yta. Rätt pluttig alltså.


Well.. time to sleep, or something. 

Btw så har jag inte blivit sådär jättemkt bättre i nacken, och ryggen är snarare sämre. Fan va allt ska krångla...


Over and out!

Av Nilla - 14 juni 2009 01:06

Befinner mig långt inne i fiendeland just nu. Gömmer mig i en grotta och hoppas att jag överlever natten. Skadedjur, mörker och kyla. Hade inte facebook funnits så hade jag varit död och bortglömd för länge sen...


well well.. de som hänger på facebook vet att det händer saker. saker som är sjukt bra. saker som jag mår bra av. saker som gör mig lycklig. 

eller.. det lät dumt. Snarare så att det finns en speciell person som gör mig lycklig. Och det är hans fel att jag nu fruktar för mitt liv i grottan i fiendeland. 

Jag förstår inte vad dom säger i landet, och de är totalt galna. Grottan vaktas av 2 blodtörstiga, galna bestar som inte skyr några medel för att äta upp mig.. Hur fan ska jag kunna ta mig ur detta..???


men njaa..

På sydfronten intet nytt?

Hörs!

Puss

Av Nilla - 12 juni 2009 16:19

Idag är det student i halmstad.

Ösregn och kallt som bara den. Stackars studenter. Jag hoppas verkligen att de antingen hade mkt kläder på sig eller var riktigt fulla.

Var faktiskt inte så många som gick i studenttåget heller.. Många sket nog i det tack vare regnet.

Iallafall är det roligt att det är 4 studenter bara på min gård. Grattis och lycka till, typ..


Ikväll ska jag och Razz till Sofia på fest. Ska bli riktigt roligt. Hon sa att det nog inte kommer bli så många, men det gör ingenting. Blir nog roligt vilket som.. Det är ju sällskapet som avgör. ;)


Annars är det inte mkt nytt under solen. Ont i nacken/ryggen som vanligt. Konstant huvudvärk, en katt som är helt otroligt galen, jobb som väntar, diska bör man och fy fan...


Som sagt.. vissa dagar borde man minsann bara gå och lägga sig och dö. 

Men nu ska jag spela sims och drika Köffe. ;)


Over and out, whore!!!

Av Nilla - 10 juni 2009 15:49

Fy fan.

Ibland borde man bara gå och gömma sig. 


Sov fruktansvärt dåligt inatt. Typ ingenting. Låg och vände och vred på mig och det var varmt som fan först, och sen var det svinkallt. Att jag skulle gå upp halv 6 gjorde inte saker mycket bättre heller.

Jobbade gjorde jag iallafall, och det gick jättebra. 

Dock är jag mer än astrött just nu, och jag känner att min kära huvudvärk börjar göra sig påmind igen.


Ska nog ta och lägga mig en stund.. risken är dock att jag slocknar helt och inte alls vaknar i vettig tid och då är vaken halva natten. Iofs inte helt fel, då kan jag spela sims. :D Kanske skulle gå och lägga mig iallafall.. hehe!


Fasar lite inför nästa vecka. Går på mitt sommarjobb då. Kommer säkert innebära konstant trötthet och ett ständigt kompromissande med alla andra som jobbar. Felet jag gör är nog att jag tar på mig alldeles för mkt för att verka lite trevligare och mer tillmötesgående och inte vara så slö som jag känner mig. Innebär ju bara i slutändan att jag jobbar röven av mig och aldrig får ledigt. :( Dock blir det ju en massa pengar. hehe!


Well well.. Kattaskrället Zelda Puff är här. Världen sötaste måste jag säga, men satans va hon har blivit bortskämd!! Jamar som besatt så fort man går in i köket.. Usch! Jag är iallafall helt oskyldig till det! 

Dessutom har hon lagt rabarber på min skokartong (den som conversen kom i) och ligger i den. Dock är hon ungefär en halv katt för stor, så hela hon sticker ju ut.. Roligt som fasen är det iallafall. :P


Nu ska jag vika tvätt, sen ska jag sussa en stund. Hungrig är jag med.. Donken idag?


Puss Haj!


Av Nilla - 9 juni 2009 12:11

Idag är det 3 år sen jag tog studenten. En lycklig tid i livet som man minns den. Studentbalen var dock bäst. Aldrig haft en så bra fylla. ;) Studenten var oxå bra... Framförallt att man fick en livslång dröm uppfylld. Ärligt talat så minns jag inte mycket av den dagen. Var inte full alls, snarare så att jag njöt för mkt av det för att orka komma ihåg det. ;)


Men vad har hänt sen dess då?

Första året spenderades med att söka jobb och jobba med tillfälliga saker, ex Avant telemarketing, Nordic Fundraising och Landstinget Halland. Sen pluggade jag på komvux, mest för att ha nått att göra.

Hösten 2007 blev jag student och började plugga sociologi på högskolan i halmstad. Av de 3 år som jag ska plugga åsterstår nu bara ett.

Sociologi 1-60 hp var otroligt roligt, men stundtals slitigt. Dock var plugget otroligt givande, men det var nog framförallt på grund av Anneli och Heidi. Dom har jag att tacka för mkt. :D

På tal om Buddha... (haha) så tyckte vi nog alla att de 3 åren på skolan skulle bli otroligt sega och långa. Nu inser jag dock att de hade rätt i att säga att tiden kommer att gå fort och att vi på ett kick kommer få vår fil. kand. och sitta på examensdagen och undra vart fan tiden tog vägen.

Det undrar jag redan...


Tror jag har fått en allt för tidig 30-års kris, eller nått. Jag är 21 år gammal, jag har inte gjort nått vettigt i livet. MIna dagliga rutiner består av att sova för länge, sitta vid datorn, äta, diska, tvätta, städa, ibland träffa folk och sen sova igen. Va fan är det lixom??

Nee.. Snackade med en i ridgruppen igår, han är löjtnant eller nått. Han tyckte minsann att jag skulle mönstra. ;) HAde varit en spännande upplevelse. Mönstra kan man väl alltid göra. Innebär väl inte att man måste göra lumpen? Visserligen är det en gammal 14-tis dröm.. (naked guys, yey!!)


Well well.. Jag får stå ut med att plugga ett år till. Bli ju med Heidi och Anneli. Vem vet vilka sjuka internskämt vi får detta året. ;) Dock tar jag nog min långresa efter examen, och sen fortsätter att plugga. Fil. Mag i sociologi låter väl inte så dumt? Dock ser jag inte att jag någonsin kommer att jobba med det jag är utbildad i. Låter för jävla trisst. Roligare att plugga.


Nu ska jag panta alla mina hundratals (...?) colaflaskor. Hörs sen!


Over and out!

Av Nilla - 6 juni 2009 11:43

Dagen började för typ 1 timme sen med att grannen dammsög. Inte hysteriskt kul att vakna av det när man har kuk-ont i ryggen och migrän. Vette fan va de håller på med där uppe egentligen, störigt är det iallafall.


Dock blev jag ett ljusår gladare av en kommentar i bloggen på för-förra inlägget. :D Eu är en specialité, även om man kan bli mer insatt än vad jag är. Haha! 

Min mening i frågan är att Sverige ska gå ur Eu då Eu inte tillför mycket vettigt till Sverige. Det bestäms en massa saker i parlamentet som varken är till nytta eller fördärv för Sverige för att det inte alls rör oss. Under 90-talet när Sverige var nya i Eu var det ett satans tjat om eu-anpassade smörknivar, bananer, gurkor, lekplatser, jordgubbar, etc. Ingenting av detta kommer främja världsfredendå det är petitesser i sammanhanget. Jag tycker att Eu ska besluta saker som är på en mellanstatlig nivå, exempelvis miljömål (utsläpp från kolkraft i Tyskland och Polen påverkar oss i Sverige), frihandel och att eventuellt kunna stötta länder som har det svårt ex krigshot/terrorhot etc (menar inte som NATO, och menar inte som en europeisk militärpolis, menar som ett land till ett annat helt utan krusiduller.) 

Eftersom Eu inte koncentrerar sig på det som är viktigt i europa, utan tenderar att lägga massa tid och energi på idiotfrågor tycker jag att Sverige ska gå ur Eu. DOCK blir de en paradox, då man inte kan få det Eu man vill ha om man inte är medlem och inte påverkar. Det är ju lite därför vi ska gå och rösta imorgon. 

Sist men inte minst är jag väldigt emot en centraliserad styrning, speciellt eftersom vi i europa har så olika kulturer och synsätt på saker och ting. Det räcker att bara åka 100 mil söderut, till mitten av tysland, för att inse att de inte alls tycker lika som oss i många frågor. Hur kan då politikerna i Eu-parlamentet besluta saker som rör oss alla när vi medborgare är så olika? Nej, det är dömt att misslyckas!

(Hoppas jag svarade på frågan förresten...)


Har iallafall fått en person att rösta på mig. Tror dock inte jag kommer in i riksdagen på det, tyvärr.. :( Men kämpa bör man, annars dör man! ;)


Nu är det dags för frukost, sen beroende på vädret får jag se vad jag gör idag. Min rygg hindrar tyvärr lite oxå... Dock tar jag hellre kuk-ont i ryggen än fitt-ont i nacken. (hahaha va rolig jag är.. not!)


Well well. Ankorna säger godmorgon. Och over and out!

Av Nilla - 5 juni 2009 10:35

Usch...

Idag är en sån där dag då man bara vill hänga sig. eller åtminstonde stanna kvar i sängen hela dagen. 

Är så trött så trött. Har knappt sovit nånting. Och att ligga på mage på nackkudde har ju aldrig varit bra, och speciellt inte för oss med ont i ryggen och nacken.


Frågan är vad som finns på tapeten att göra idag. Diska och städa är ett ständigt påkallande problem, men hur kul är det? hade nog hellre umgåtts med några vänner, men då blir det ju problem med pengar. Satans.. Man skulle gifta sig med en miljonär!


Aja. hinner inte mer nu. Hejs!

Ovido - Quiz & Flashcards