Alla inlägg under juni 2009

Av Nilla - 23 juni 2009 13:27

Jag skulle egentligen jobbat idag, men det blidde inte så. Vaknade snor-tidigt med en fruktansvärd migrän. Skulle gå upp vid 9, och var helt yr och illamående av all huvudvärk. RIngde jobbet iallafall och sjukanmälde mig, och det ställde inte till med några problem som tur var. 

Just nu mår jag inte illa längre iallafall, men jag har massa huvudvärk. Får nog ta en treo till och hoppas att det hjälper. 

Kände ju redan igårkväll att nått var på gång, men jaja.. ingenting man kan göra nått åt. Får iallafall en ledig dag, så jag kan sitta på uteplatsen och sola. Om jag nu orkar det...


Ska iallafall hänga tvätt nu. och sen bör jag diska oxå. Om jag orkar...


well well.. vi hörs sen. 

Puss

Av Nilla - 22 juni 2009 22:42

Varför blir man alltid trött den dagen man är ledig? Har varit en walking zombie hela dagen. Trött i kroppen, huvudet och psykiskt. Det är fan för mkt på gång, och jag pallar inte.


Nu är det sommar, och det är ju egentligen rätt trevligt. MEn att sitta inne hela tiden är inte direkt kul. Speciellt inte när det är fint väder och man måste jobba. Dock kommer man väl bli rätt glad när man får lönen, men iallafall..


snart är det iallafall augusti, och då har jag ca 3 veckor ledigt. Frågan är vad i hela friden jag ska göra då.. Kollade precis resor till mallorca som jag och mamma snackade om. Men fy satans va dyrt, och tråkiga hotell. -hata- Tror jag blivit lite anti hotell efter madeira... Har man bott på ett så har man bott på alla, typ. Ett 5-stjärnigt, all inclusive med pool och restaurang hade dock inte varit helt pjåkigt. 

Men jag har ju inte jättemycket pengar heller.. så vi får väl se hur det blir... 


Ärligt talat känns allting rätt pissigt just nu. Är visserligen så trött att jag knappt vet vart jag har röven, men ändå... Pallar inte jobba, jag vill bara mysa och ta det lugnt. Och pissigare blir det i augusti... Varför ska det alltid vara fittigt?!  

nää.. jobba ihjäl sig och sova bort tiden kanske inte är en dum idé. Och jag fasar för hösten. Iallafall tills utvecklingsuppsatsen är i full gång. Orkar inte med fritid känner jag.. Inte ensam iallafall..


Fuck.



Av Nilla - 21 juni 2009 20:58

Känns lite som om världen håller på att återgå till det normala.

Trött som ett as är jag efter att ha jobbat hela helgen. Och som vanligt ser det förjävligt ut här hemma. 

Diskbänken svämmar över av skitiga tallrikar, tvättkorgen är överfull, sängen är totalt obäddad, dammråttorna har utvecklats till dammelefanter, katten är galet sällskapssjuk och tiden går så långsamt så långsamt...


Imorgon är jag iallafall ledig, och då ska jag få sova ut, hade jag tänkt.. Sen är det sjukgymnasten som gäller. Ska göra mina fina övningar på min vackra boll snart. Ska äve till stranden med Anneli imorgon. Kul, kul, cykelhjul!! :D


 I ett försök att orsaka en gråt-attack, så kan jag tala om att jag mår satans så bra nu. Även om allt suger hästkuk, så spelar det ingen roll. Jag vet att jag har en person att lita på och som jag vet verkligen bryr sig. Känns lite främmande måste jag medge, men jag mår väldigt bra av det. Därför känns det extra pissigt att jag jobbar som jag gör i sommar, och att sommaren kommer gå så fort så fort, och hösten bara kommer sega sig. 

Ärligt talat kan jag tala om att jag totalt hade gett upp om mig själv. Såg ingen framtid alls. Nu ser det dock lite ljusare ut, och jag har fått lite nya drömmar och tankar. Och även om jag just nu har så ont i ryggen att jag knappt kan andas, och axlarna har nått annat konstigt syndrom så behöver bara en tanke på hans underbara ögon krävas för att jag ska le och drömma mig bort...


Avslutar med ett internskämt:

"Du din jäävla hora!" 


Peace out. 


Av Nilla - 20 juni 2009 16:29

Dagen efter dagen före. Kna tala om att jag tycker att det är sjukt kul att reta alla som är bakis idag. Och jag är inte ett dugg ledsen över att jag behöver jobba denna helgen, har nästan tjänat ihop 2 månadshyror på bara 3 dagar. Är fan inte illa!


Dock kan jag undra hur full Anneli var igår... skicka sms och ringa sent som tusan. Eller.. klockan var 01, men ska man upp vid 05 så är det ganska sent. Och förresten.. Ja, du får gärna komma hit och spela singstar, feel free att väcka Fredrik. ;) (he wont bite you.. hard..)


Jaa.. annars inte mkt nytt.. Trött som en överkörd bäver är jag, och i stort behov av en dusch... Ikväll ska jag och bihanget ut och käka nånstans.. sen blir det tidigt i säng, för jag ska infinna mig på jobbet kl 0700 imorron igen.  Men sålänge pengarna rullar in på kontot så klagar jag inte! 


Have a nice day.

Puss

Av Nilla - 19 juni 2009 11:23

Idag är det midsommarafton. De senaste tre åren har jag varit värdinna för en mkt uppskattad midsommarfest. Men nu är det nog med det. Ska jobba hela helgen, så det blir inget firande alls för min del.  Har dock en halv fundering på att ha fest nån kommande helg när jag är ledig... Jag fyller ju faktiskt år snart oxå...


Så mkt mer än jobb händer nog inte i helgen. Visserligen har jag en viss person hos mig, men eftersom jag ska jobba 7-16 så blir det inte så mkt tid över till att "umgås"... ;)


Förövrigt är jag rätt bra i nacken idag, och nog lite bättre i ryggen oxå. Gjorde mer än jag trodde att sitta på bollen och göra övningar. (hur lät det?!)


Dags att klä på sig iallafall och sen ta en promenad i det fina (?) vädret. Frisk luft måste man iallafall ha.

Och ärligt talat känns det rätt skönt att ha en legitim ursäkt till att inte supa ner sig idag. Inte för att jag inte vill festa med alla vännerna hos Winnie, men jag är inte alls på festhumör...


Men Glad midsommar till alla. Vi hörs!

Puss


Av Nilla - 18 juni 2009 13:04

Ärligt talat så trodde jag nog att jag var bränd för alltid. Men ack så fel jag hade. Uppenbarligen finns det hopp om att även jag kommer att bli lycklig med en partner. Inte ofta fjärilarna flyger rundor, men nu gör de minsann det. Är trött som fan efter att jag har börjat sommarjobba, har massa ont i ryggen, är lite orolig över pengar men samtidigt så mår jag satans så bra. 

Ser förmodligen jävligt fånig ut med ett stort smajl, men det skiter jag i. Jag har faktiskt äntligen hittat någon som är bra för mig, och det känns sjukt bra. "I am the one and only..." 


I övrigt har jag nog lite ångest över att jag måste jobba hela helgen. Det känns lixom inte som att det är midsommar då. Tiden går så satans fort. I min värld är det fortfarande maj... Rent tidsmässigt ligger jag nog en månad efter alla andra.. och så har det varit sen jävla juridiktentan i oktober. Har fan inte varit människa sen dess...

Dock är jag hysteriskt glad över att jag och Anneli äntligen har kommit med en vettig och bra idé till utvecklingsarbetet vi ska skriva till hösten. Och det absolut roligaste med hela grejjen är att vi kom på samma sak exakt samtidigt. Vi äger fan!! :D


Överlag har jag nog egentligen en massa ångest idag.. det känns så för tillfället... Ser ut som fan här hemma, eller ja, inte egenligen.. mest att sängen är obäddad. Och klockan är mkt och ingenting har blivit uträttat idag. Fasen! Jag stressar för mkt..

Fick en tankeställare när jag var på jobbet härromdagen. Med tanke på hur jag lever kommer jag en dag vakna upp, vara lastgammal och bara sitta och undra vart tiden tog vägen, och varför jag inte gjorde en massa roliga saker när jag var ung och kunde. Och det är typ det absolut värsta som kan hända. Det och att jag är en sjukpensionerad bitter tant vid 40-års ålder som bor ensam i en lägenhet mitt i centrum med 15 katter och dränker sorgerna i äckligt vitt vin och kollar på Glamour (om det fortfarande sänds då..).


Nä... Man kanske ska ta tag i sitt liv. Det är ju ändå för min egen skull jag lever, eller hur? Och fan va jag är kick-ass! :D


Peace out! (dont you worry baby, im an expert...)


Av Nilla - 16 juni 2009 12:02

Mina intentioner var goda, men tyvärr så misslyckade.

NI har inte en susning om hur otroligt gött det var att ligga i min säng idag. Tvingade mig upp vid 11, men då var ju hela dagsplaneringen förstörd. Alltså blev det inget joggande idag, tyvärr. 

Dock har jag duschat och slängt in en maskin tvätt. Men den aldrig sinande högen är ju aldrig sinande. Tänk om man hade använt smutstvätt som pengar, då hade jag varit snuskigt rik. (medvetet ordval.)


Dammsuga, diska och byta lakan ska jag ialafall göra. Tyvärr blir det ju mer tvätt då. Jeje.. det löser väl sig i sinom tid.


Förövrigt kan jag tala om att min lgh är lite mer inbrottssäker nu. Fastighetsbolaget var här igår och satte i fönsterlås i köket och i rummet, och satte ett ordentligt lås på balkongdörren. De satte oxå en sån där inbrottsskena på dörrkarmen på ytterdörren, så att de inte ska kunna bryta sig in på det viset. De tar sig. :D


well... Disken väntar, och växer... Det är tydligen parningssäsong för skitiga glas, för faan va de förökar sig! (dock blir de aldrig fler än 10....)


öööh.. jaa.. what else.. Mamma vet fortfarande inte om min navelpiercing, katten totaldampig, jag måste köpa nya skor, mjölk är gott till bacon och jag behöver vattna blommorna. 


Hörs!

Av Nilla - 15 juni 2009 23:49

Dagens humorklipp!


Skratta inte ihjäl er!



Ovido - Quiz & Flashcards