Alla inlägg den 29 juli 2009

Av Nilla - 29 juli 2009 21:07

Nu känns det som att man är inne i sista kurvan, uppe i andra andningen och mjölsyran bara sprutar. Inte så att jag har tränat, utan är mer fruktansvärt trött.

Igårkväll var det jobb, och idag var det jobb. Och det borde man kanske inte ens börja snacka om. Arbetsmoralen är obefintlig, och jag gör bara det jag absolut måste för att "komma undan". Låter fruktansvärt, men så är det tyvärr. Hade jag inte blivit varslad hade man haft en sporre att man kan få jobb resten av året, men just nu är det bara pissigt.  Personalen är otrevliga och brukarna är etter värre. Trött som ett as är man, och det blir fan inte bättre av ryggont, tunga lyft och höra att man är totalt värdelös 10 ggr om dagen. Jag blir galen!!! Tur iallafall att det bara är nästa vecka oxå. :D Dock har  jag nästan lite svårt att se slutet typ.. Har ju jobbat heeela sommaren, och när jag väl har varit ledig har Fredde varit här eller jag där. Men nu flyttar ju han på söndag.. Kommer nog kännas tomt. Men samtidigt har ju hans dator pajjat, så det är lite halvtomt redan nu.. som avvänjning, nästan.. ;)


Iallafall har jag varit med Anneli idag. Det var riktigt roligt, även om jag var jättetrött. Har fan saknat att umgås med henne, har kommit så satans mkt ivägen! Vi har nog bara träffats 4-5 gånger på hela sommaren. och då bor vi bara 2 km (ca) ifrån varann. Helt gaalet!!

Shoppade lite iallafall, ett par Levi's jeans på rea, 2 bh:ar där jag tydligen har gått upp i storlek, i kupan.. galnast! sen köpte jag en blus/skjorta  eller vad man ska säga. Så nu har jag liite mer anledning att bygga ihop min byrå, göra ett bra garderobsystem och rensa ut en massa kläder jag inte använder. Och då ska vi inte tala om skorna! :P

Men det ska jag ordna imorgon, mamma och pappa ska komma hit efter jobbet, så ska vi bygga ihop byrån och fixa gardinerna. Sen får jag väl ta halva kvällen till att rensa garderoben. Men det ska samtidigt bli helvetiskt skönt att få ordning på kaoset!


På fredag ska jag förmodligen klippa mig, om jag har råd.. ;) (att titta på lyxfällan gör inte direkt att man vill ta på sig spenderbyxorna...) Sen ska jag vara i skåne fre-lör. Måste ju träffa Fredde lite innan han åker till andra sidan världen.. ;) Åtminstone känns det så...


Well.. Får nog nanna snart. Pösshaj!

Ovido - Quiz & Flashcards