Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Nilla - 6 juli 2009 17:21

Fy fan va det tar på en att jobba hela helgen. Helt fruktansvärt va trött jag är. Visserligen har jag inte sovit så mkt som jag borde, men hur lätt är det när det är varmt som i en bakugn i lägenheten?

Imorgon har jag iallafall sovmorgon, vilket är jätteskönt. 


Han den där fina med de vackra ögonen är ju här nu. Men jag är så satans trött att jag bara bitchar mot honom. Fan inte det som var riktigt meningen, men jag har ingen energi alls till att vara trevlig för tillfället. Pms och sömnbrist är en riktigt dålig kombination. Dessutom får jag räkna in stress, ryggont och huvudvärk oxå, faktiskt en smula mensvärk med.. Fan inte lätt att vara mig. :(

Får hoppas att jag mår bättre imorgon. Vill ju att vi tar vara på tiden som han är här, för innan vi vet ordet av så är det augusti, och då kommer vi ju inte ha så möe tid. That sucks!


 Har iallafall varit och hämtat ut tapeter idag. Blev riktigt snygga! Blir en fondvägg som är svart/grå med mönster på. Och de andra väggarna blir vita, med samma mönster. Dock hade de inte de vita inne, så jag ska dit imorgon och hämta dom. Så kan anneli hänga med så kan hon glo lite oxå. Dock var det svårt att veta vilka man fick välja och inte. Valde först nårra som jag trodde ingick, men det visade sig att de inte gjorde det. Kanske visserligen var lika bra.. De var rätt skrikiga i färgen. Hade inte heller nån lust att lägga 1500 extra på tapeter. Kanske inte bor kvar här om ett år.. ;)


Iallafall så återstår det att hitta tid till att tömma bokhyllan och allt sånt så att pappa kan grejja. Blir nog lättast att han gör det när jag inte är hemma. Så är jag inte i vägen, lixom... 


Well.. funderar på att man kanske borde göra nått vettigt. en promenad hade inte varit fel, dock regnar det ju. :( Istället sitter  jag och bloggar och han den fina sitter och wowar. Jisses vilka geekar vi är. ;)


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards