Alla inlägg den 1 juli 2009

Av Nilla - 1 juli 2009 20:44

Blir inte så mkt jobb den kommande veckan. Just nu är jag ledig, tills på fredag. Sen ska jag jobba lör-tis. Inte hysteriskt kul att jobba hela helgen, men skitsamma. Pengar blir det ju, och det är gött att vara ledig mitt i veckan.


Idag har jag och han den där fina varit på tropikariet i helsingborg. Var typ som tropikcenter i halmstad, bara massa större. Fattar inte varför det alltid måste finnas massa äckliga spindlar och skit?! kan man inte typ låsa in dom i ett stort mörkt rum och sen tända eld på skiten? Tycker jag är en utomordentlig idé...

Apor, ormar och fiskar fanns det oxå. VAr som att vara en karaktär i Hitta Nemo faktiskt. Dory-fiskar, Gil-fiskar, Bruce-hajar och "bubbles-fiskar". "Grab shell dude!", "Hey, i wich i could speak wale!", "Are you my consciense?"... und zu weiter...


Sen har vi varit på väla idag oxå, och sen badat i poolen. Hur mysigt som helst att ha pool. Dock är jag en sån satans badkruka. uuuh!! skyller på att bara tylösand duger åt mig. haha!! ;)


well.. tiden går fort. man kan nog nästan göra en ekvation på det. tiden går fortare ju mer man tycker om personen man är tillsammans med, och man har begränsat med tid att umgås. 


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards