Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Nilla - 4 juli 2009 21:31

Fan. Jag hatar när jag får prestationsångest av att blogga. Har inte skrivit på några dagar. Inte orkat i värmen. Har ju inte varit hemma direkt heller.

Idag har jag iallafall jobbat i 35 graders värme. Delat pass, dvs 11 timmars jobb. Det börjar kännas nu, kan jag tala om. Fy fan! 

Det värsta är inte att man jobbar, för jobbet i sig är helt ok. Det värsta är att det är så satans innihelvetes kukvarmt överallt. Dessutom kan det inte vara nyttigt att kliva i och ur en AC-kall bil titt som tätt. Förskylning kommer säkert komma som ett brev på posten. Runt näst-nästa helg kommer jag vara så satans förskyld att jag itne vet vart jag har röven. Sätter 100 spänn eller ett flak öl på det.


Förresten.. Angående mitt utlovade flak öl till er som hjälpte mig med flytten, oroa er inte. Det kommer, det kommer. Ska bara ha tid att ha fest. Men om inte förr, så i augusti, och ja, totte, om du inte är hemma så sparas det självklart öl till dig. -promise-


Imorgon är det jobb som gäller även då, sen blir det till att handla och sen hem och diska. Eller en annan ordning. Får nog ta det lite lugnt med städandet dock. Har sjukt ont i ryggen idag. :( Och ja Anneli, det behövs dammsugas, tvättas och städas hemma hos mig! Tjata inte om mitt kliniskt rena bara för du är en skitgris. ;) 


Nä.. jag är förjävla full med skit idag. Trött med trötthumor. Fy fan.. Bara man inte behöver höra frankrikes bidrag i ESC. Eller hur Anneli? ;)


PÅ måndag eftermiddag får jag iallafall min belöning för mitt jävla slit i helgen. Då kommer han den där underbara med de vackra ögonen hit. -kär-


Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards