Alla inlägg under november 2009

Av Nilla - 2 november 2009 20:37

Premiärprogrammet för Ullared går just nu på Kanal 5. Jag brukar vara lite emot denna sortens tv, men ibland är det riktigt bra. Speciellt i en miljö som man känner igen sig i, och där det faktiskt finns risk att man fastnat på ett hörn (tyvärr). 


Det är rätt intressant att få reda på hur Gekås fungerar bakom kulisserna och vilka totala knäppisar som besöker varuhuset. Att tillexempel ordna alla hushållets inköp under 1 år genom att shoppa på ge-kås i 2 veckor är ju inte direkt nått man kan klassa som normalt. 

Men det är ju samtidigt det som är charmen med gekås. Det ska trava runt en massa lantisar som knappt vet hur man tar på sig en tröja och det ska finnas ordentliga mängder skit som inte en jävel fattar meningen av. Dessutom ska det vara kö, mycket folk, idioter som inte har vett att ställa kundvagnen ur vägen, skrikiga barn och halvdöda pensionärer.


Men till programmet:

Det var faktiskt överraskande bra. Även om de framställer folk som kompletta idioter så stämmer det nog till stor del (tyvärr). Det är väldigt intressant, bra upplägg och bra synliggörande av kunderna och personalen på gekås. Dock får man verkligen hoppas att det inte leder till nån sorts hysteri liknande programmet Färjan. 


Som måndagsunderhållning är man är trött efter helgen får programmet 4 av 5 poäng i premiärprogramet. Kolla in kanal 5:s hemsida och se programmet om du missade det! :D

Enjoy!

Ovido - Quiz & Flashcards