Alla inlägg under augusti 2009

Av Nilla - 17 augusti 2009 22:14

What to do... What to do... ;)


Humor som minsann aldrig blir gammal! 



Av Nilla - 17 augusti 2009 20:22

Måndag idag. Och det känns som om det har varit en lååång dag. Jobbade imorse. Gick bra, men det var lite kämpigt... Kom fram till, när jag gick därifrån, att jag passar nog bäst till typ kontorsjobb eller liknande.. Där man kan chilla lite och sen ta ett ryck och sen chilla lite igen. Typ så som vi gör när vi pluggar... Kommer fortfarande ihåg b-uppsatsen.. På tal om Buddha alltså... ;)


Har även varit och ridit idag, för första gången denna terminen. Hade Santos (tror jag den hette).. Ung pålle, men han var riktigt duktig och rolig att rida. Vi har fått nårra nya i gruppen oxå, men jag vette fan om de var trevliga... Sa inte ett shit. 

Men jag har varit tveksam till att fortsätta rida, men samtidigt är det synd att bara lägga av med det enda som man är duktig på. Rida, åka skidor och spela sims.. (och sex oxå, förståss.. hehe!)


Gick iallafall bra med ryggen. Men det märks att jag inte levt som jag brukar nu under sommaren. Inte haft tid och ork med promenader och det är ju stärkande för ryggen att gå. Kändes när jag red att jag är lite svag i ryggen, men det ska nog ordna upp sig tror jag. La mig på min boll och tränade när jag kom hem, gjorde 50 situps och 20+ armhävningar oxå. Jag och Razz ska ju bli "fitta" till nästa sommar. Beach 2010.. :D

Har nog typ bestämt mig för att inte förnya mitt jymkort oxå. Har ju betalat en satans massa hela sommaren utan att gå dit. Och sist jag var där var det inte ens roligt. Har inte varit roligt att gå på pass på hela året. Så jag tränar lika gärna hemma och springer en runda på galgberget. Tiden till nästa års vårrus måste ju förbättras! :D (och så länge jag inte är rullstolsburen borde ju inte det vara en omöjlighet...)


Usch.. Börjar längta lite efter att Anneli ska komma hem. Har fan inget att göra lixom.. Verkligen lust att gå en promenad och skvallra en massa. Länge sen! Men hon dyker la upp snart, kommer ju tillbaka till Sverige idag. Yeey! :D


Nu ska jag nog eventuellt pallra mig in i duschen om jag orkar. Men jag är trött av all sport.. Tar på krafterna att sitta i soffan och kolla på friidrotts-VM. :P


Puss haj!

Av Nilla - 15 augusti 2009 22:29

Jag har egentligen ingenting att tillägga... Tur att jag är hos Razz denna helgen, annars vette fan hur jag hade klarat det...


Min farfar har gått bort idag. Har nog inte riktigt fattat det än.. men helt sjukt ofattbart är det. 

Fattar inte, och vill nog inte riktigt förstå heller. kan bara säga som jag sa till mamma: "Tur att det gick så fort, så han inte behövde vara sjuk."

Å andra sidan kanske det hade vart skönt med ett ordentligt farväl...


well.. som sagt.. nothing to add..  Tycker bara att världen för tillfället är sjukt orättvis. Mormor, tRisse och Farfar inom loppet av 2 år. Var finns nån högre makt när man behöver det??


Fuck this shit!

Av Nilla - 13 augusti 2009 19:01

Jag är otroligt jävla asigt jättesmart. Ialla fall oftast. Dock inte nu...

Eller.. snarare så att vissa saker tar låååång tid för mig att fatta och förstå vidden av. 

Dagens exempel är iallafall angående att alla elektriska apparater ska vara avstängda när det är åskoväder ute. Det innebär alltså att ingen tv, radio, dator eller nått får vara på. MEN (!!!) Om man äger en laptop så kan man ju det! :D Fatta vilken grejj egentligen!

Om typ Norge invarderar Sverige (varför i helvete de nu skulle göra det, det enda som var värt och ha var ju Prinsessan Madeleine, och hon har ju sitt på det torra) och stänger av elen. Så kommer man inte bli helt miffo, utanför och väck på grund av det, om man har en laptop med antingen 1) trådlöst bredband eller 2) surfar med nätverkskabel (det gör visserligen de flesta, vissa dumhuvuden kanske itne fattar det om de kör med router...) så är man med lite iallafall. (så länge ingen el är inblandad...)


Vart ville jag då komma? Jo..

Jag minns hur det var under Gudrun. Inga apparater fungerade på grund av elen. Inte i södra sverige iallafall. Om man bara hade haft en laptop då så hade det varit mycket mer "tillfredsställande" att veta lite om omvärlden, att den fortfarande fanns, att marsianer inte invarderade USA och Will Smith var gift med en strippa och att inte aporna har tagit över världen fullständigt.

Alltså borde det finnas "dockningsstationer" till datorer, med el + tillgång till internet i varje skyddsrum. Usch! Tänk själva att sitta i ett mörkt rum, fyllt med pingisbord och människor och det enda man kan äta är sand (och andra människor). Då hade man nog blivit lite hjälpt av att kunna få tag på information om den senaste utvecklingen i stormen, kriget eller whatever. Samtidigt kan man surfa på tuben, hålla statusen på facebook ("grannen åt precis upp sin hund") och porrsurfa för att tillfredsställa alla störiga 12-åringar. 


Fy faan va jag är smart! :D

Av Nilla - 12 augusti 2009 15:37

jag fick precis en uppenbarelse.. eller tankeställare eller hur man nu ska säga...


När jag gick på gymnasiet och sådär var jag ofta hemma från skolan för att typ sitta och glo, umgås med vänner, surfa, och typ sova... Jag insåg precis att jag lever mitt drömliv. (om än lite för lite tillgångar..)


Jag kan sova hur jag vill, äta vad jag vill, surfa på vilka sidor som helst, spela vilken musik jag vill, kolla på tv när som, dansa fult, inte diska på en vecka, och bara spontant ta hit vem fan jag vill vilken tid på dygnet som helst. Jaghar INGA måsten. Jag gör bara det JAG vill, hela tiden!


Tänk om jag hade vetat om detta när jag gick på gymnasiet...  Då kanske jag hade varit lite mer närvarande och pluggat lite mer... Fan vilken slacker man är... Och ärligt talat skäms man lite när man säger att man längtar tillbaka till skolan. uuh! 

Men fy faaan va skönt det är att vara vuxen!! -rubbing it in-


Nu ska jag äta morot, läsa nerd-skit på warpdrive, lyssna på Doktor Kosmos och snart åka iväg till Maxi och hämta mina filmer. Sen ska jag hem till mamma och äta mat. :D

Yeeeey!!

Av Nilla - 12 augusti 2009 11:18

Jag är inte riktigt van vid att vara ledig. Har ju jobbat typ varje dag sen i juni, så jag är iiiinte riktigt med på vilken dag, månad och år det är. :P Dock antar jag att det är onsdag idag, och alltså bara 2 nätter kvar att ligga ensam i sängen.. Väntan är inte så lång när man väntar på nått sånt.. hehe!


Jag är massor med bättre i ryggen idag och nacken oxå. Är visserligen lite stel, men seriöst.. Jag gick ju precis upp. Men det känns lite som om jag har en sjukdag idag. Gick upp vid 8 och ringde sjukgymnasten för att ändra tiden på måndag, men hon var såklart inte där, men tiden är avbokad, så skulle hon ringa mig iallafall. Dock var det så gött att ligga i sängen, så jag gick och la mig igen och drömde en massa psyko. (you dont wanna know)... (innehöll en del sex, ex, vänner, föräldrar, hästar och halm.) (I said you dont wanna know!)

Vaknade iallafall för en stund sen och har lite huvudvärk. Är väl för att jag sov för mkt.. Men iallafall är det därför det känns som en sjukdag. Att vakna, ringa ett samtal och sen lägga sig och sova en massa mer. :P


Idag ska jag tvätta och handla. Sen blir det väl att spela sims oxå. Måsteju kicka Razz's ass! :P Ska hem till mamma ikväll oxå. Hon ska lägga upp ett par brallor åt mig, och sen ska jag äta där med. Får nog ringa och påminna henne, tror jag.. hehe! Vill ju ha lunchlåda till jobbet imorgon. :P


Well well. Frukost first! Slänger in dagens coolaste klipp. 1337!!! :D



See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.
Av Nilla - 11 augusti 2009 18:38

Ibland är man stolt över att man växte upp under 90-talet. Ibland är man inte det.. Och när man kollar igenom sin skivsamling fattar man inte att man överlevde och blev en något sånär bra människa.


Dock var min favoritskiva när jag var 9 år gammal "Smurfhits". Satans va jag sjöng och dansade till det. :D Kan fortfarande de flesta texterna, och när jag hör orginallåtarna på tex radio sjunger jag automatiskt smurftexterna. Borde nog nästan läggas in för det.. ;) 


Iallafall finns det en massa smurflåtar på tuben. Men jag tänkte att jag lägger in en störtskön här. :D 

Kan verkligen se mig själv stå och mima i svarta tights, min vita Fila-tröja och med USA-sockar, med Robyn-frissa och en imaginär mikrofon i högra handen samtidigt som jag hoppar på vår liiilla studsmatta. Det borde man göra om nån gång. :D



Av Nilla - 11 augusti 2009 11:13

På en skala 1-10. Hur coolt är det inte att det numret som kommer upp i bankdosan som man ska trycka in i inloggningen på banken är telefonnummer till nån i samma stad där man bor?!

Det hade dock varit liiite ballare om man kände personerna, men ändå.. :P


Idag är ryggen mycket bättre. Tog smärtstillande igår, det jag hade hemma så nu är jag igång igen. 

Cicci var här en sväng igår. Var riktigt mysigt. inte ofta man har spontanbesök, så det var välkommet. :D 

Och snart ska jag in till stan och fika med Becca-Bus. :D Eller Mufflonkvack är det ju egentligen.. (låååååång historia)


Dock är det som vanligt mycket månad kvar i slutet av pengarna. Klarar man sig på knappt 3k i 16 dagar...? Kanske Razz hade rätt, onödigt att köpa Beck-filmer för 400 spänn... Iofs tycker väl han alltid att Beck är onödigt.. Well.. Lönen trillar ju in förr eller senare.. haha! ;)

Och jag har bokat en massa pass nu i slutet av augusti, så pengar trillar in i september oxå. Vilket kommer kännas sjukt bra. :D Dock klarar man sig bra på studielån och rika föräldrar. Mowhaha!!!

(hade dock inte skadat att gifta sig rikt, men jag jobbar på det...)


Nu är det slutflummat. Frukosten kallar. 

Puss och hej!

Ovido - Quiz & Flashcards