Alla inlägg den 20 augusti 2009

Av Nilla - 20 augusti 2009 16:19

Idag är en bra dag, för en gångs skull.. Torsdagar är inte så tokiga ändå. Kom ihåg när jag gick i grundskolan, då var torsdagar det värsta som fanns! Trött som ett cp var man, och man gick alltid så otroligt länge, typ till 16. Och det kändes minsann som om det aldrig var fredag och helg!


Idag har jag och cicci varit på stranden. Blåste en del, men det var rätt skönt ändå. Vi hade jättetrevligt. :D Sällan man hinner träffa sina tjejkompisar, och speciellt inte de kompisarna man kan snacka om precis allt om. Me like! :D Dock har jag nog blivit en tönt angående maneter och sånt. Det är nog fan det äckligaste som finns. UUUHH!

Lite färg fick jag nog iallafall, ochjag fick halva stranden i skorna när vi gick hem. Lyckat.. ;)


 Chefen ringde innan och sa att kommunpolitikeras polett har äntligen trillat ner vad gäller timanställda vårdbiträden. Vi får vara kvar!!! :D:D Iallafall så länge det råder pandemi-risk, vilket man får hoppas blir ett tag. Känns rätt skönt att ha möjligheten att jobba lite iallafall. Blir nog inte mycket, men ändå.


Imorgon kommer Razz, den underbara med de vackra ögonen, hit. Jag ska jobba till 11, sen ska jag handla och dammsuga. För det kommer jag inte palla göra idag. Är jättetrött. Jobbade i morse och sen stranden på det. Ingen lek! :P 

Ska iaf slänga i en maskin tvätt, diska och duscha idag. Hade dock inte varit dumt att hinna med att spela lite sims. Har ju en bebis att ta hand om. ;)


Slänger in ett riktigt roligt klipp. (satt länge och letade efter detta). Skratta inte ihjäl er! :D


Ovido - Quiz & Flashcards