Alla inlägg den 23 september 2009

Av Nilla - 23 september 2009 09:47

Jaa... Idag är det onsdag. 

Ungefär 5 min efter att jag gick upp ur sängen så började jag störa mig på mina grannar. Frågan är då vem det är fel på, en unge som dampar runt kl 8 på morronen och stampar i golvet så att man skulle kunna tro att det bodde ett gäng minielefanter där, eller mig som inte kan acceptera att andra människor går runt i sin lägenhet. Det hade iofs varit lugnt om man trampade omkring som en vanlig människa och inte som en hord elefanter eller släpade möbler kl 8 på morronen. Men sure.. De har väl en annan dygnsrytm än mig helt enkelt. Ska väl vara tacksam för att de inte spelar hög musik till kl 3 på morronen.


Frukosten blev pannkakor och kaffe. Faktiskt riktigt gott. Är meningen att jag ska diska oxå innan jag och anneli ska dra ut till bäckagård. För ikväll blir det inte så mkt nytta gjord tror jag... Och imorron ska jag ju jobba innan jag ska till skolan. 


Annars har det nog inte direkt hänt nått speciellt egentligen. Är mest allmänt trött på folk tror jag... Orkar lixom inte bry mig egentligen heller. Är bara så störd på att folk inte tänker eller är så satans slöa i huvudet eller överlag slöa. Jag kanske inte ska direkt säga nått eftersom jag inte är den hurtigaste av alla, men diska och städa gör jag iallafall oftare än vad jag kanske egentligen behöver.

No namedropping i denna bloggen iallafall. Men störd blir jag likväl.


på tal om buddha så har jag och fredde gjort upp planer för en helg i november.. Han ville gå på sci-fi-mässa och frågade om jag ville hänga med.. Och jaa.. förmodligen blir man väl den enda snygga tjejen på 1 mils radie, så man får väl ställa upp. Take one for the team. Dock var en hotell-weekend mitt krav på att följa med. så kanske mitt resebehov tillfredsställs något.


Förövrigt så verkar många saker ordna sig till det bästa. Dock känns det allt oftare som att man själv gräver ner sig i sina egna beskymmer att man helt glömmer bort att nån annan kan ha det fan så möe jobbigare. Ska nog ta och bättra mig lite på den punkten, sätta mina problem i förhållande till andras. Men det betyder inte heller att jag ska försumma mina issues... Men som sagt, sätta det i förhållande till nått annat..


well. Puss

Ovido - Quiz & Flashcards