Alla inlägg den 21 september 2009

Av Nilla - 21 september 2009 10:50

Idag är det återigen måndag. Men denna gången känns det inte så hopplöst som det brukar. Har haft en helt underbar helg så krafterna är samlade inför en ny vecka. Dock tror jag nog att denna veckan kommer bli ett helt helvete. Bilen är inte lagad, så jag kan förmodligen inte jobba, jag ska till MVC och grejja med min spiral, vi har ett (vad jag tycker stort) arbete i skolan, men på nått sätt känns det som att det bara är jag som verkar vilja jobba aktivt med det och lära mig så mkt som möjligt. Vet dock inte hur de andra känner, och med jobb som stör och konstant insomnia så är det kanske inte så konstigt om intresset för att knata runt i ett bostadsområde är rätt svalt... 


I helgen så har jag ialafall träffat Razz. Jag körde och hämtade honom på knutpunkten i helsingborg i fredags. Men jesus va nervös jag var! Fattar inte varför, lixom, det är ju min pojkvän.. Men jag höll seriös på att kissa på mig! Dock var jag nog nervös inför att hämta päronen på kvällen och all jävla trafik som var i helsingborg en fredagseftermiddag vid 4-snåret. Iallafall så gick det bra att hämta honom, sen körde vi till Perstorp. Dock var Razz totalt jättedampig i bilen. Visserligen är det gulligt och jag vet att han aldrig skulle göra så om han verkligen inte hade känslor för mig, men lite smått ansträngade blir det ändå när man inte kunnat sova på 4 dar.. Väl i Perstorp packade han bara om sin väska, sen åkte vi till Hässleholm för att käka. Åt på Infinity. Rätt god mat, men själva miljön är ju inte sådär jätteinbjudande. Och sen är det alltid fullt oxå. drygt.


När vi väl hade käkat så var det tid över tills vi skulle köra mot malmö, så vi stack hem till Razz's kompis, T-Dog Mcfly, aka Berlin. Har hört rätt mkt om denna människa, han ska vara så satans rolig och skön, och fan.. Det är han verkligen. JAg höll på att totalt skratta ihjäl mig när de jämförde 2 airsoft-vapen. Razz ville ha nån sorts gevär, men Berlin ville ha ett annat. Och då kom den redan klassiska kommentaren från Berlin: "Men, den är ju bara gjord av plast och gay!" och syftade på det vapnet Razz tyckte var snyggast.. Så numera är allting gay. Gay gay gay! Gay gay!

Dock har det även framkommit en del "överraskande" nyheter angående gemensamma bekanta. Att vissa bygger upp sitt liv kring lögner är ju egentligen inget annat än riktigt patetiskt. Och går det sen åt helvete är det kanske inte så konstigt om man tappar vänner och hamnar hos soc. Nä, som jag har sagt så många gånger, jag får alltid reda på sanningen till sist. Och att spela på andras goda vilja och driva med andras empati är rent ut sagt sjukt. Och ja, du vet vem du är!


Nuff said. 

Hämtade mamma och pappa i malmö. Dom var rätt bruna och såg välmående ut. Så det var kul. 

I lördags var vi på bio, razz och jag. Kollade på Inglorious Basterds. En rätt bra film, men lite dryg i mitten. Dock tycker jag att de flesta är dryga, dock. Kan bara hålla koncentrationen uppe i ca 40 min, ungefär lika länge som ett normalt tv-avsnitt är långt. 


Men nu ska jag återuppta plugget. Måste fundera på hur i helskotta man ska kunna ta reda på vart barnen i vårt valda bostadsområde bor i. Enligt den folkbokföringen man som privatperson får ta del av så syns inga folk under 18, så mina försök på ratsit var bortkastade. Vi vet ju hur gamla barnen är, men det vore rätt bra att veta på vilken adress de bodde för att kunna dra en parallell mellan barnbefolkning och lekplatserna. well well.. Får klura lite mer på det.


Kyss

Ovido - Quiz & Flashcards