Alla inlägg den 14 september 2009

Av Nilla - 14 september 2009 13:37

Vissa dagar vet man inte om det är värt att ens försöka göra nått bra med. Som idag. Jag vet inte ens om det är värt att jag blir sur för det. Lixom, efter en pissig helg där jag typ har sovit 24/7 och annars suttit hos Anneli (som visserligen har räddat helgen) så kommer ju detta rätt passande.

Vad är det då som har hänt? jo. Nått jävla dumpucko har inte stängt dörren till min frys, (nej, jag är INTE skyldig) vilket innebär att den förmodligen har stått öppen (inte helt, den har bara gått igen) typ sen igår nån gång, eller till och med innan dess. Detta märkte jag vid 11-snåret när jag skulle frysa in bröd och jag möttes av så mkt is att den senaste istiden framstod som en liten fjutt.  
Ja.. ni ser ju själva. Detta är Den översta hyllan i min frys, 2 totalt infrysta ben and jerrys som tyvärr är bortom all räddning och faktiskt ett paket blåbär där i bakgrunden. Det paketet är är det iallafall ingen risk att det tinar än på en stund. :P

Jag hade inte brytt mig så mkt om det om bara dörren till frysen hade gått att stänga. Så där stod jag, inte påklädd eller ätit frukost, och skulle hacka loss is så att jag åtminstone kunde stänga den satans dörren. GAH!!

Dock är det tur att jag har bilen denna veckan och att mamma och pappas hus står till förfogande. Åkte ut dit och lånade 2 kylväskor och sen körde jag hem och håller nu på att avfrosta frysen. Det är fett med vuxenpoäng på det, men va fan gör man?!

Lådorna var helt isade och tinar nu på uteplatsen, frysen är avstängd och isen smälter så sakterliga. Moppen står beredd ifall isen skulle hitta på nått galenskap, och jag sitter passivt i soffan och bara väntar på att nått mer skit ska hända idag.


Dock är det en bra nyhet! :D

Sångaren i Aha fyller 50 år idag. Stort grattis till honom! :D Det räddade hela min dag att de spelade sån älskad synth på radion. Vi synthare är faktiskt ett utdöende släkte. Varenda ungjävel är ju brat eller emo idag! Usch!


Titta och njut alla. Inte varje dag man ser en sån masterpiece! :D
En annan bra nyhet är att studiestödet höjs nästa år. Dock kan jag verkligen inte fatta varför de väntar så länge med att höja fribeloppet. Kan de inte höja båda två med en gång, så kan man få 340 kr per månad retroaktivt i januari eller nått ditåt?
Dock fick jag en tankeställare när jag läste kommentarer på aftonbladets hemsida.. Jag tycker att socialdemokraterna för en bra politik, dock man kan ju börja undra va fan de sysslar med när de borgliga verkligen börjar se oss studenter och undrerlättar för oss. Under de 12 år sossarna satt vid makten höjdes knappt studiemedlet alls. Vill verkligen inte rösta borgligt i nästa val, men ärligt talat så kan man ju börja undra om det ens finns ett annat vettigt alternativ.. Jag som är så röd som jag bara kan bli börjar alltså vackla.. Hur fan ska det gå med den gråa massan som inte har koll alls då? Nä.. Tyvärr är det nog adjöss-goodbye till att sossarna vinner nästa val. Dock kommer jag rösta blankt om Reinfeldt inte avgår, fy fan för att rösta på en skallig barbapappa..
Nu ska jag göra mat. Puss!
Ovido - Quiz & Flashcards