Alla inlägg den 10 september 2009

Av Nilla - 10 september 2009 12:04

Det finns några människor i den svenska kändisvärlden som jag bara inte kan med. BlondinBella, Dogge Doggelito, Ebba von Sydow, Sofi (från Sofis mode) och sist men inte minst klanen Wahlgren. Framförallt Pernilla och Niklas. Men mest Pernilla.

Ärligt talat så har jag nog ingenting konstruktivt att säga om henne egentligen, mer än att varje gång hon syns på tv bytar jag kanal eller stänger av, finns hon i en tidning köper jag inte den tidningen och om det står en nyhet om henne på ex. aftonhoran så läser jag aldrig den (förutom om det står nått elakt (läs: sant) om henne). Jag har faktiskt till och med bytat hårfärgsmärke på grund av att hon gör reklam för Garniér. Så stort är mitt hat för denna människa.

Vart grundar sig hatet i då? ja du... Ärligt talat kan jag nog inte direkt komma med nått bra svar på den frågan, för varje gång jag tänker på henne bilr jag så satans förbannad och helt ologisk.


Dock kanske hatet grundar sig i den svenska jantelagen. Hon är bättre (?) än mig, och därför hatar jag henne.. Eller så är det snarare så att hennes mamma (Christina Schollin, stavning?) är känd genom Varuhuset och Tre kronor och resten av klanen har glidit på en skämd räkmacka in i den svenska kändisvärlden. Pernilla Wahlgren har varit med i melodifestivalen, hon har gjort barnprogram med sin bror (incestvarning?), hon har haft ett eget program för mammor/bebisar (babyboom eller nått sånt löjligt), hon har gråtit ut i media för att hon gifte sig mig en kvinnomisshandlare och inte tog sig därifrån, hon är en lattemamma och sist men inte minst gör hon reklam som går i tv 24/7 så vi får lida för hennes urusla skådespelartalang.


Det jag hatar henne mest för är nog för att hon försöker vara så divig som möjligt, kombinera kändisliv med att ha massor av barn och vara sådär käck och glättig som möjligt för att förmodligen snart gråta ut i pressen och säga att hon är utbränd. Det finns nog ingen hejd på vad den människan (djävulen) gör för att få sina 15 minutes of fame att vara en hel livstid.

Tillråga på allt så är hon ful, övertrevlig och fruktansvärt korkad. Bara för att hon har ett helt fotballslag med ungar så betyder inte det att hon är en självutnämnd expert och därför ska ha ett eget tv-program om barn och hur och vart man dricker den godaste latten och gör sitt bästa för att störa omgivningen med skrikande ungar, bajsblöjor och offentligt ammande.

Mitt hat för henne bottnar nog i mitt hat för alla jävla lattemammor i Sverige. Gaaah!!

Om jag någonsin blir en lattemamma (krävs dock barn för det, och det lär ju ta ett tag till) snälla skjut mig då. Gör mitt lidande kort!!


Och samtidigt kan ni ju ta och skjuta Wahlgrenklanen oxå... UUh!

Ovido - Quiz & Flashcards