Alla inlägg den 12 september 2009

Av Nilla - 12 september 2009 18:49

Ett riktigt roligt klipp med Schyffert. Visst, han är inte alltid rolig, men ibland så.. och är man allmänt trött efter att ha städat lägenheten och plockat iordning alla jävla kläder, ja.. då skrattar man som fan!






Av Nilla - 12 september 2009 10:53

Igår var det en riktigt lång dag. Dock så gick den ganska fort, vilket jag iofs inte vet om det var bra eller dåligt... Jag väktes klockan 4 på morronen av pappa för jag skulle köra dom till tåget i malmö så de kunde ta tåget till kastrup och flyga till Milaaaano. Jävla rikemans-as!

Pappa körde ner, så jag kunde sova en del då... Sen körde jag hem därifrån typ 05.30 Men det var rätt jobbigt att köra faktiskt, precis innan gryningen är det ju som mörkast, och dimmigt som satana var det oxå. Dessutom vägarbete och sådär. Var dock inte så mycket andra bilar ute och det var ju rätt tur.

Dock kan jag ju bara säga att Skåne är otroligt vackert under gryningen. Solen som lyser igenom dimman i det platta landskapet. Gaah! Sånt är så romantiskt och vackert. Blev nästan lite rörd av det. Och värre blir det ju av att mamma och pappa inte är hemma på en hel vecka och jag därmed får klara mig helt själv. Inte för att jag är där 3 gånger om dagen, men just själva grejjen...

Iaf så körde jag  till Ängelholm, sen var det dags för frukost i bilen medan jag lyssnade på Rix Morgon Zoo. :D Och då ringde jag oxå Anneli och väckte henne. För vi hade nämligen bestämt att vi skulle till Ge-kås. Så vid strax efter 7 så plockade jag upp henne här på andersberg, sen åkte vi iväg.

Var faktiskt inte så mkt bilar ute och jag var förvånansvärt pigg, så det gick bra.

Väl på ge-kås var det oxå bra. Hittade faktiskt en del saker, både kläder och annat. Och det var inte så mycket folk heller. Inte så att jag störde mig på att det var mycket folk, snarare att jag störde mig på alla Hill-billys och kärringar som konstant ska ställa vagnen ivägen! Sånt kan jag döda för!

Hem från ge-kås åkte vid typ vid 15-tiden... sen lastade vi av allt, och jag var väl hemma strax innan 17. Sen försökte jag sova en stund, men det gick inte alls.. Så fort jag slumrade till var det nån unge som skrek utanför och sådär. Riktigt jobbigt!


well. Idag ska jag iaf städa hemma hos mig och hänga gardiner och sådär. Inte så att jag själv stör mig på att det är stökigt så sett.. men jag kanske sover bättre om jag vet att det inte hänger en massa måsten över mig... Bara en amatörpsykologisk tanke lixom...

Nu är det dags för frukost i ett eller annat format. Hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards