Alla inlägg den 1 september 2009

Av Nilla - 1 september 2009 16:10

Igår satt jag hemma hos Anneli och klagade på att jag hör fotsteg uppifrån lägenheten ovanför. Kruxet är bara att den är tom sen typ juni. Dock kom vi nog fram till att det kanske hördes igenom från de som bor på tredje våningen. Eller så spökar det. Dock var jag iallafall riktigt irriterad på grannarna på 3:e våningen eftersom de gör konstiga ljud i förrådet på konstiga tider på dagen, vilket hörs väldigt tydligt in till mig.

I vilket fall som helst så gick jag in i förrådet igår em för att leta efter ett kollegieblock. Vad möter mig? Jo! Förrådet är helt totalt tomt! (förutom på mina grejjer då.) 

Det visar sig att båda mina grannar åvanpå har flyttat ut. Utan att jag har märkt nått! CP! Har visserligen misstänkt det ett tag, men ändå! 

Iallafall så mötte jag mina nya grannar nu när jag kom hem från skolan. Ett rätt ungt par. Väldigt trevliga. De ska flytta in om en månad precis över mig. 

Kände mig lite som Sheldon i Big BAng theory när jag tänkte på att jag skulle få nya grannar.. Tänk om de bara har högklackat, massa barn med hårda leksaker, nattmänniskor och spelar kukhög musik dgarna i ända.. Men det tror jag inte om dom. :P


Skolan började idag som sagt.  VAr lite allmänt kaos innan vi hittade salen, men till slut så gick det ju oxå bra. Känner dock inte igen alla.. Några har slutat och några har kommit till. Men denna terminen ska säkert bli lika bra som de andra. Tog typ 2 timmar innan jag och Heidi och Anneli satt och flummade som vi alltid brukar göra. Vet dock inte om det bådar gott inför det kommande arbetet eller ej. :P FAst vi fick ju VG på b-uppsatsen, så det borde det kanske... Sjukt roligt kommer vi ialafall ha!

Sen kom vi oxå fram till att världen är liten. För en (enligt Heidi) het snubbe som hon träffade på Rhodos pluggar kock i Köpenhamn och har precis börjat. Jag smsar Razz för att fråga om han visste vem det var. Och ja, det visar sig att denna hete Halv-italienare från Grekland satt jämte Razz vid nämnt ögonblick. 

Ibland blir jag nästan mörkrädd...


Och på tal om mörkrädd och gömma huvudet i sanden har det inträffat nått som jag aldrig trodde skulle hända. En väldigt bra kompis till mig har fått svininfluensa! Vill inte outa honom ifall det är känsligt för hans del, men helt sjukt är det. Jag hoppas verkligen att han blir frisk igen. Vill inte ens tänka på vad som kan hända.. uuuh. Han har iallafall mitt fulla stöd, det ska han veta... 


Annars är det nog inte mkt nytt.. Ska städa lite nu för det är förfest här imorgon innan Kåren. Och Heidi ska sova här så det måste ju se respektabelt ut. Alla underkläder ska slängas i tvätten och all gammal mat i kylen måste slängas. Sen borde jag kanske lägga vin på kylning. hehe! 

Ska och handla senare oxå... :P


Pösshaj!

Ovido - Quiz & Flashcards