Alla inlägg den 7 september 2009

Av Nilla - 7 september 2009 10:45

Ibland har man riktigt mycket att säga, och ibland har man ingenting alls... Har varit hos Razz i helgen och när jag kom hem igår kändes det verkligen som om käften bara gick på mig. Hoppas inte att Anneli blev allt för less. :P


Iallafall så fick jag träffa lite av Razz's kompisar i skåne. Var faktiskt rätt trevliga, inte alls så psyko och asociala fantasyälskande hårdrockare som jag trodde. Dock känns det lite dumt att vi inte umgås bara vi när vi träffas så lite. Är ju inte direkt så att man kan prata jättemycket när man är iväg med hans polare. 

Men det är ju heller inte så att vi inte hörs alls på veckorna.. Både skype, msn och telefonen går varm. Visserligen blir det dyrt att ringa, men det är ju bara tillfälligt. Iallafall vad jag hoppas...

Känns som om man har lite press på sig för tillfället att veta precis vad man vill göra resten av sitt liv. Jag har inte en jävla aning. 

Vore iofs coolt att flytta ihop med nån (...) om ett år och sen plugga i nån annan stad ett år, och sen börja jobba... Låter inte helt orimligt lixom. Men samtidigt vet man ju inte hur saker och ting blir. Visst ska man satsa för att vinna, men vad gör man om man förlorar? Been there, done that, bought the t-shirt...


Och nu har skolan börjat oxå. Det är visserligen kul och spännande, men samtidigt är det en press. Man ska hinna läsa allting och gå på lektioner och allt samtidigt som det ska hinnas med privatliv och eventuellt jobba. Visst, om man inte sover till 10 på dagarna utan går upp i vettig tid så kan man ju hinna. Men vilken vettig människa gör det?! 

Jag får väl börja med morgonpromenader. Hade varit mysigt... Men inte just nu.. Nånting är inte riktigt som det ska för tillfället. Jag vet inte alls vad det är, men det verkar ha börjat eskalera. Ibland märks det tydligare än annars. Kanske stress? Who knows...


En ljuspunkt, eller hur man ska uttrycka det är iaf att bilen ska lagas, den var inte bortom all räddning. Dock är det den sista reparationen bilen får. Mamma gjorde visserligen en cool uträkning.. Bilen har kostat ungefär 3 kr/milen att äga om man räknar med däck, reparationer som byte av avgasrör, generator etc och inköpspris. Det är en förbannat bra bil!! Synd att inte ge den en sista chans!


Denna veckan är det inte så mkt som händer. SKola mån-tis-ons. Stallet ikväll och kanske kåren på onsdag. På torsdag ska jag bara plugga, och eventuellt ut och jogga. Måste komma igång med det med... gah!!

PÅ fredag ska jag köra mamma och pappa till flygplatsen, sen blir det väl plugg och städande och annat resten av helgen. Dock hade jag ju egentligen velat göra nått roligare.. Men ibland går ju inte det... Well.. Nästa vecka ska jag och Anneli iaf till Ge-kås. Det behövs verkligen. Har knappt några höstkläder och sen behöver jag en massa hushållssaker. 

Men nu ska jag äta frukost. Macka med nutella! Hur onyttigt som hellst, men det ger jag blanka fan i!


Peace out!

Ovido - Quiz & Flashcards