Alla inlägg den 15 september 2009

Av Nilla - 15 september 2009 17:54

Jag är egentligen för trött för att blogga, men vad gör man inte för att få upp inläggs och besöksantalen lite.. :P


Idag har jag varit i skolan, sen var jag och anneli och heidi och käkade lunch på burger king, sen så åkte vi till bäckagård och gjorde en rundvandring... Var roligt, men riktigt jobbigt.. Konstant traskande och sen en del lekande på en lekplats som vi hittade. Även 22+ kan roa sig med andra ord. En bra lekplats! :D Heidi ska lägga upp bilderna på sin facebook, och sen tänkte jag eventuellt snatta dom och slänga in här. Satans va roligt vi hade. :D Skrattade så tårarna rann och jag fick ont i magen.


Just nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå. Ska nämligen hem till min kusin om en liten stund. Han har fyllt år.Vet inte alls när jag kommer hem, men förmodligen inte så sent. är helt totalt jävla jätteslut!

Imorgon får jag visserligen sova ut, börjar inte jobba förren 14, och sen jobbar jag bara till 17.30 Riktigt fittigt pass. :P Förmodligen ingenting att göra... Sen ska jag nog städa och sådär imorgon. Har skjutit upp det typ hela veckan, men nu bara måste jag. Kan ju inte se ut som en svinstia till Razz kommer hit. Då skäms jag... (tro det eller ej)

Beroende på när jag kommer hem ikväll blir det alltså diskande och sen kolla beck. Har visserligen bara 2 filmer kvar som jag inte har sett. Får alltså snart beställa fler... Men det får bli efter lön...

Och imorgon är väl planen att jag masar mig upp ur sängen vid 10-snåret, dammsuger och torkar golvet, fixar middag och sen åker till jobbet för att sen diska och äta när jag kommer hem igen. Och på torsdag ska vi ha eftermiddagsobservation på bäckagård, för att se typ hur man tar sig till och från området och när och sådär... Sen ska vi väl skriva en del oxå, tror jag.. Och sen på fredag är det skola till 12, sen handledning till typ 2-snåret.. och sen vette fan. Måste dra från halmstad vid 4-tiden, eftersom jag ska hämta Razz..

Fan.. Det är visserligen bara tisdag.. men det känns som om tiden går så satans fort!!!

Och nu måste jag byta om och fixa till mig, ska snart köra till min kusin..


Gaah!! Vem faan bestämde att dygnet bara skulle ha 24 timmar och att en timme bara 60 min. Det är inte bara ologiskt, det är förbannat lite tid! Det måste varit en karl som har kommit på det. Dumfan!

Ovido - Quiz & Flashcards