Alla inlägg den 21 april 2009

Av Nilla - 21 april 2009 22:00

Av Nilla - 21 april 2009 10:37

ja.. 100 000 känslor som trängs nu kan jag tala om. Hade egentligen bara velat hoppa rundor och ätit mjukglass på torget och varit på dejt och köpt nya skor och 32 andra saker.

Men vad gör jag? Jo, jag sitter inne, fastän det är fint väder, och pluggar och lyssnar på musik. 


Google was my friend yesterday. Har ju som bekant ont i ryggen, visade sig att jag har en låsning och måste gå till en kiropraktor. Tydligen är låsningar i ryggen mellan skulderbladen rätt vanligt bland kvinnor med stillasittande jobb eller folk som använder laptop. Och jag tillhör ju båda riskgrupperna, så det är ju inte mer än självklart att man får det. ;)  Mamma skulle kolla upp det med mitt försäkringsbolag, så slipper jag betala för skiten! Kostar ju en del att gå till en kiropraktor... Och jag kan inte grejja det själv heller.. Surt!


Var iallafall ute och sprang igår. Jag har plötsligt blivit en friskus! :P Hade mobilen med mig, och enligt den sprang jag 3 km allt som allt. Sen kanske inte den är jättemycket att lita på, men jag sprang fan så mkt mer än jag trodde att jag kunde. Det är fan tufft. Och snart är det upp till bevis, för den 5/5 är det vårruset. Frågan är hur fan jag ska kunna kombinera tentaplugg, hemtentaskrivande OCH träning inför det... Men jag får väl skita i att jobba.. Tentaplugg på morgonen, springa på lunchen och hemtentaskrivande på eftermiddagen. Låter egentligen rätt bra. :D


Well well... SKa väl göra nått nyttigt.. frågan är vad.. ;)

Har sån gudomlig träningsvärk sen igår. I magen av alla ställen. Inte helt ovälkommet iofs, men ändå... :P

Pösshaj!



Ovido - Quiz & Flashcards